annanordlund

2012-05-31
21:48:40

Fabulous Thursday!
Blev väckt imorse med ett erbjudande som ska tänkas över, känns skönt! :)

Jobbat hemma på förmiddagen, lunch med hjärtat på Märtas Café (of course!) och sedan jobb på jobbet hela eftermiddagen.

Nu är det dags att natta, kom precis hem från coop då jag försökte strukturera upp morgondagen med inköp osv tills jag kom på att jag kan ju för tusan åka nu! Riktigt skönt att öppettiderna sträcker sig till hela 22!

Nu vet jag vad jag vill göra med mitt hår! Det är tyvärr sista skriket just nu, men så jäkla snyggt och passar min "stil"!

Anledningen till att jag sätter citat-tecken är för att jag har en stil jag vill klä mig och vara i, dock består mitt liv just nu av jobbarkläder eller mjukiskläder..

Skitsamma, så här menar jag!


Fast kanske tvärtom?


2012-05-30
20:53:16

Mitt hjärta 25 år idag!
Nu väntar jag på att min älskade sambo ska komma hem så jag kan sjunga för honom!
Han får sin stora present på lördag då alla inblandade är samlad, men idag kommer han få nåt litet :)


Två av de finaste i Världen och det där är den enda som får dra min karl i håret! ;)

 

 

Cheesecake, blommor och självklart ett litet fint paket ;)


Jag älskar dig!


2012-05-30
20:31:18

Varför klagar vi om "nobody is perfect"?
Jag kan bli så arg på att vi lägger ner så otroligt med energi på att klanka ner på oss själva. På hur vi ser ut, vad vi skulle vilja operera osv, osv till all oändlighet!

Jag kan inte alls säga att jag är bättre själv på detta, men nu tänker jag utmana mig själv till att utse 5 POSITIVA saker om mitt utseende/min kropp!

Att stapla positiva egenskaper är oftast inte nåt problem för någon, men däremot de negativa. Rätt ironiskt att när det gäller utseende är det helt tvärtom!

Här är min lista:

1. Mina naglar!
Mina naglar växer som ogräs och jag lägger absolut NOLL energi på dem. Inget filande eller donande och ändå ser dem ut så här:


2. Svarta ögonfransar och ögonbryn
Mina ögonfransar har blivit lite blekare än när jag var liten och det beror nog på mascara skulle jag tro. Har inga som alls problem med att gå osminkad! :)


3. Mina bröst
Får en förjäkla fin klyfta! :)

4. Min ögonfärg

Jag tycker att bruna ögon är otroligt fina och jag tycker att jag har en fin brun nyans.

5. Min kroppsform
Jag tycker att jag har en fin kroppsform, en grund att skapa en jättefin kropp med former.


Sådärja, det är inte lätt men det går!
Kan du?



2012-05-28
22:33:45

Jag önskar mig:

Hittade en knapp här på blogg.se där man kan skapa kollage och sånt, REMBY. Dock fungerade det inte så bra när jag skulle posta det, så det fick bli en printscreen. Såklart blev allting ifrån freestylextreme.com. Jag är insnöad! Men jag gillart! :)


2012-05-28
21:42:59

Hemmaträning!
Shit, det här med motivation kommer att bli jävligt tufft alltså. Ikväll körde jag utvalda övningar från alla olika pass jag kört genom våren, bara favoriterna och de största problemområdena. Samt att göra passet enkelt och varken tidskrävande eller platskrävande.

Jag upptäckte hur svårt det var att göra vissa träningar pga platsbrist. Men får spara det tills häcken växt till sig  värmen kommit ordentligt så kan jag köra utomhus ;) Häcken mot grannarnas tomt alltså.. Den andra tänkte jag krympa!

Fullt upp i helgen, donade sent på fredagen och avslutade med biltvätt kl 21.. Lördagen var det partaj i Backarvall. Fint väder, bra folk och förbannat roligt! Avslutade på krogen, vilket jag kunnat vara utan men dansabstinensen växer sig för stor ibland. Dock kass musik. Så betyg värdelöst.

Nu ska jag dyka ner i lite mer födelsedagsinspiration, dvs paket till mig! Jag skulle ju uppdatera en per dag så jag har några att ta igen ;)

I brist på stepbräda för rumpövningar så tog jag det jag hittade, tack hjärtat!




2012-05-25
09:41:06

Levels, Avicii & Skrillex

Två av mina favoriter just nu på dansscenen mixat i en låt ;)


2012-05-24
23:04:51

Sista passet för terminen!
Idag var sista body step:en innan sommaren som btw redan är här! :)
De kommer att köra sommarträning också, dock inte body step men bland annat CXWorx som jag gillar. MEN jag kommer verkligen att ha ingen tid alls till träning i sommar! Iaf inte till planerade tider tyvärr.

Jag hoppas att jag kan motivera mig själv att hålla igång! :)

Festskor , Forget Your Ex , Nelly Trend - NELLY.COM


Jag fyller ju år nästa månad, undrar om jag ska lägga upp presenttips varje dag åt mitt hjärta? ;)


2012-05-23
22:06:15

Dags att klippa sig!
Är det något jag är helt värdelös på så är det att ta hand om mitt hår. Jag klipper mig kanske 1 gång i halvåret, max! Sen så är det nog 7 månader sedan jag färgade det sist.. Mitt hår ser förjävligt ut med andra ord.

Sist jag klippte mig så klippte jag lugg, men det var i höstas och det blev kallt fort och mössan åkte på och jag började i samma veva träna igen och resultatet blev finnar i massor! Så nu till sommaren tänkte jag satsa på lugg igen, det gillade jag och tyckte att jag passade i det också :)


Nåt sånt här blir det nog, funderar på att göra håret brunt igen, just nu har jag nog nån nyans mörkare än
Carmen.

Men innerst inne är nån av dessa färgningar något jag verkligen skulle vilja..






2012-05-21
19:53:13

Today is a beautiful day, but how about yesterday?





2012-05-19
21:34:21

And happy birthday to you, din alldeles egna dag!
Jag absolut älskar födelsedagar, särskilt min egen, men nu är det min kärastes som är i antågande :)
Tyvärr så är inte mitt hjärta lika passionerad inför födelsedagar som jag och tycker mest att jag är löjlig.. men det skiter man väl i!

Jag tycker att det inte är mer än rätt att man har EN dag per år som är ens alldeles egen. Då jag får bestämma helt själv vad för mat som ska serveras, vad man ska hitta på, att det är mina ord som väger tyngst just den dagen.
En dag som man blir uppvaktad och blir visad extra mycket uppskattning på.




Ren födelsedagsglädje! :) Min 25 års dag.

Nog håller jag med om att det är mer speciellt när alla barn fyller år, men trots att jag ska fylla 26 i år så har det magiska kring födelsedagen inte lagt sig, och det vägrar jag att det ska göra.

Jag kommer att göra allt i min makt om jag får egna barn att göra varje dag speciell för dem, men extra mycket på deras alldeles egna dag. Sanna mina ord!


Tillbaka till min käras födelsedag så har jag panik. PANIK. Presentpanik förstås. Men jag tror att det ordnar sig, det beror på hur mycket jag ligger i för att det ska bli det bästa.
Födelsedagar är för mig att önska sig något som man faktiskt aldrig skulle ta sig råd att köpa sig, nu menar jag inte att det ska vara tokdyrt utan just att det ligger långt ner på en prioriteringslista men vore förbannat kul att ha.
Nu är ju jag och min sambo inte särskilt lika varandra i sånt här tänk, så jag får medla lite.
Men jag ska åtminstone se till att han får den bästa födelsedagen.. det är jag inte så orolig för att få till, han är inte hemma.

Jag lovar att fota när jag kommit på en bra present och han har fått den :)


2012-05-16
22:37:38

Dag #14 - Sista vägningen...
... med nutrilett. Jag hade mina misstankar och fick dem även bekräftade när jag såg -0.9 kg på vågen. Hade hoppats på mer men men. Tänker fortsätta väga mig kontinuerligt och då kommer ni få en update här :)

Åt nutrilett till frukost,
En hamburgare och potatismos + sallad till lunch.
Fil med hallon och en liten klick äppelmos till mellanmål och
chorizo med potatismos ( hade inte nån pasta hemma) + sallad till middag.
Ett halvt äpple till kvällsfika. Ingen träning tyvärr, vi ligger som en säck potatis i soffan, men idag gör det ingenting!

Imorgon är det en ledig dag, har lite att dona med men har bestämt mig för en morgonpromenad innan frukost :)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med den bästa och en bra bok! Godnatt! :)


Idag kändes det som Big Daddy åtminstone! :/


2012-05-15
23:24:35

Dag #13 - Närmar mig slutet!
Det regnar ute, jag sitter nyduschad framför brasan med en nutrilett jordnötsbar och ett glas vatten.
Känner mig otroligt mör i kroppen efter kvällens MRL:ande, känns så skönt!

Imorgon är det dags för vägning igen, det känns som att det inte har hänt något, men det kan ju bero på resten som pågår i kroppen också om så är resultatet.

Sista dagen med nutrilett imorgon, blir inte så mycket då jag bara har en påse kvar som får bli frukost. Kändes lite väl mastigt att börja dagen med havregrynsgröt då jag är ovan nu! Kändes inte lönt heller att köpa ett nytt paket för bara en dag.


Ungefär så här känns det inför vägningen..

Nej, nu blev det sent! Läsa bok, sen sova! Torsdagen ledig, blir bra med sovmorgon då ;)


2012-05-14
20:01:18

Dag #9 #10 #11 #12 - Vafan hände undrar ni?
Jag hade VÄRLDENS MEST JÄVLIGA mensvärk ever!

Illamående som tusan på fredagen #9 men körde lunch och sedan nutrilett rakt igenom. På kvällen låg jag under filten med värmedynan på magen och ville mest dö.

Ingen motion då jag knappt kunde röra mig utan att tro att jag skulle kräkas. Knappt att prata faktiskt..

Det var inte förrän på lördagen #10 jag hittade ipren hemma som äntligen fungerade, alvedonen hittade vilse hela tiden. Då fungerade jag några timmar och gick på barnkalas, riktigt mysigt! Liiiite tårta åt jag faktiskt :P

På morgonen var det knappt att jag kom ur sängen med världens ryggvärk, illamående och molvärk i magen, då var jag inte alls sugen på nutrilett utan åt nyponsoppa och en lingongrova med paprika på istället. Ersatte lunch och mellanmål med nutrilett. Vi grillade på kvällen och då åt jag råriven potatis och fläskytterfilé, sallad och lite tzatsiki.

Ett varv runt sjön.


Samma visa på söndags #11 morgonen och åt även då samma frukost. Nutrilett lunch och mellanmål sen gjorde vi pannkakor på grahamsmjöl, rivna morötter och kanel. Mums!

Promenad ner till köpingen fram och tillbaka. Tiden fanns inte till att åka till Måga.

Idag, måndag #12 har jag lite värk kvar, men inte alls i samma kaliber. Känner mig uppblåst och allmänt fet bara.
Ätit nutrilett frukost, mellanmål, middag och ska sedan äta igen ikväll om en halvtimme. Till lunch blev det 1 pannkaka, sallad och en havremacka med ett tunt lager smör.

Ett pass CXWorks blev det ikväll och påminns återigen om att införskaffa träningsskor..



Iprenmannen och B&J Cookiedough funkade bäst.. oops. ;)


2012-05-10
21:59:21

Dag #9
Torsdag måste vara den mest energigivande dagen på hela veckan?
Imorse var jag trött som ett monster trots nästan 9h sömn, samt en ömmande axel, helt galet!
Båda gick över under dagen.

Men just torsdagskvällarna, jag kan vara vaken hur länge som helst med vetskapen "imorgon är det fredag, då använder jag all energi jag har kvar på jobbet och sen är det helg!" Vilket också resulterar i att jag somnar innan 22 en fredagkväll. Kul tycker sambon!

Dagens "ätanden" har gått bra, dock var det f-bannat kämpigt på Body Step passet ikväll. Men nu är jag hemma och är svettig och känner mig jätteduktig! Ska bli skönt att köra igen om 2 veckor med riktig mat i kroppen och känna skillnad på ork! :)




2012-05-09
20:19:38

Dag #8 - Vägningsdags!
Bra dag. Tacosoppa till lunch, resten nutrilett!


bildkälla: Google.

MINUS 4.1 kg! :D


Nu är det tv-dags, duschning och sovdags som står på agendan!


2012-05-08
21:16:09

Dag #7 - med cheesecake som största hotet..
Dagen har gått bra och har sett ut så här:

8.30 Nutrilettshake
11.30 Nudelwok med fläskbitar och sallad
14.30 Nutrilettshake
17.30 Nutrilettshake
20.30 Nutrilettshake

Ikväll har vi haft p-möte på jobbet, det kändes lite jobbigt eftersom att en av mina största laster är godsaker! På p-mötena brukar det oftast vara smörgås och även nåt godare som tex kladdkaka.

Jag tänkte att jag absolut inte skulle äta NÅNTING alls förutom att ta en kopp kaffe. Men så kom tanken "Men om det är cheesecake då?" Det är nåt jag aldrig kan låta bli att välja om jag är ute och fikar och något av det godaste jag vet!

När man är inne på sin 11:e jobbtimme samma dag så är man lite trött och har inte riktigt samma motivation som 6h tidigare. Dock behövde jag inte oroa mig, ingen cheesecake på mötet och en kopp kaffe till mig. Mission completed.


Hittade detta recept som innehåller Kesella. Lite nyttigare med andra ord? Dock har jag aldrig provat den gräddade varianten utan brukar göra en kall med gelatinblad.


Imorrn har det gått en vecka och dags för vägning! Hur mycket kan ha hänt på en vecka tro? :)


2012-05-07
22:19:14

FreestyleXtreme
Klart jag tog den bärbara datorn med mig till sängen... Hittade en kanonsida med massvis med kläder i min smak! Galet mycket!

På kortet jag ska visa er så har jag rensat bort allt jag la i varukorgen som inte fanns i min rätta storlek. Då var summan strax över 9000:- och då hade jag bara hunnit med FOX-märket...

 

 

Bäst jag stänger ner innan jag trycker på köp.. Gonatt!

 


2012-05-07
20:40:24

Dag #6
Tillbaka till vardagen igen, då känns det bekymmersfritt med dieten!

Jag har ätit nutrilett hela dagen, även hunnit med CXWorks och ett varv runt sjön. Skönt!
Nu ska benen få vila lite då jag har personalmöte imorrn kväll och tyvärr inte kan träna MRL :/

Nä nu ska jag slänga in mig i duschen och stänga av datorn, då risken att jag sitter för länge är alldeles för stor för att jag ska kunna lita på mig själv :P

Men! Nåt som måste inhandlas snarast om jag ska kunna lära mig plank-he*vetet är ett par ordentliga träningsskor! De jag har nu har jag NOLL grepp med! (Tänker iaf skylla på det tills jag har nya skor).


Womens Maven Shoes

303215

De här är ju riktigt snygga! Dock måste jag nog leta reda på dem i en fysisk butik för jag MÅSTE prova just träningsskor innan jag köper! :)


2012-05-07
17:56:14

Längesen jag dansade nu!
Har ljudsystemet helt för mig själv!


Sebastian Ingrosso - Calling


Hollywood Undead - Hear me now.





Dessa spelas flitigt just nu!

Hollywood Undead - Hear Me N




2012-05-07
17:42:42

You are always pretty with your helmet on!

Inte helt färdig, en del färgretusch kvar, men annars så :)


2012-05-06
21:05:03

Dag #5
Helgen har förflutit utan godis... det har ju gått bra!
Jag var till och med fram och luktade på en pizza idag ;) Bara motivationen finns så går det kanon!

Idag har jag ätit nutrilettshake men även "riktig" middag, sallad. Så gott att tugga på! :)
Jag äter lunch på jobbet och jag ville inte gå för lång tid utan att äta nåt riktigt så att inte magen blir helt paj på jobbet, det skulle inte funka så bra då. .

Var på Måga och gick för första gången (för mig), 5.7 km i rask takt med hjärtat! :)




2012-05-05
21:48:59

Dag #4
Faaaaan! GE MIG LÖRDAGSGODIS!!!!

Nutrilettshake heeeeeeela dagen. 10 dagar kvar....



Bara att fortsätta kämpa!


2012-05-04
21:44:46

Dag #3
Det är fredag och det börjar bli lite jobbigt!
När vardagen rullar på så har jag inte några som helst bekymmer men när helgen närmar sig då kommer även godissuget! Mitt lördagsgodis är heligt!

Dagens "ätande".
09.00 Nutrilettshake
11.30 Kyckling och sallad
15.00 Nutrilettshake
18.00 Nutrilettshake
21.00 Nutrilettshake

Mycket hungrigare idag än de 2 första dagarna!

Varit ut på promenad, först gick jag hem från köpingen i rask takt och sedan ut en sväng med hjärtat också. Duktiga oss!


Fox Rockstar Spike Vortex Triangle Top and String Bottom

En av de snyggaste bikinis jag sett! Dock är det osäkert om den ens kommer till Sverige eller om jag skulle känna mig bekväm i den, kanske till 2013..


2012-05-03
21:39:08

Dag #2
Tametusan en helt okej dag igen. Dock kände jag lukten av grillat när jag gick mot bussen i eftermiddags, det har aldrig luktat så gott!

Idag gjorde jag om tiderna lite grann och det blev så här:

6.00 Nutrilettshake
9.00 Nutrilettshake
11.30 Köttbullar och sallad
15.00 Nutrilettshake
18.00 Nutrilettshake
21.00 1 morot.

Imorgon måste jag ändra om tiderna igen, för det hade inte varit tokigt att som idag kunna ta en shake efter träningspasset. Så jag börjar äta kl 9 imorgon. Samtidigt så är det helg och då är man i regel vaken längre och då är det nog lättare att äta sista vid 21-tiden istället för 18.00. Mitt humör om inte annat blir nog bättre ;)


Bodystep-pass idag. Det känns som en evighet sedan sist och det gjorde det i flåset och musklerna också!
För första gången har jag varit riktigt nära att kräkas och efteråt var jag alldeles kallsvettig. Beror det på dieten?


2012-05-02
21:22:39

Dietvecka #1 första dagen!
Ber först om ursäkt över att min blogg ser hemsk ut när ni kommer in via länk. Klicka på "till bloggens startsida" så ser ni hur det är tänkt att se ut. Nog om det, tar tag i det när jag får tid!


Jag och fästmannen (som är lite dyrare än 1:- idag) har bestämt oss för att ge Beach 2012 ett slag.

Imorse ställde jag mig på vågen och inledde sedan en 2 veckors nutrilett-behandling.
Dvs att jag äter nutrilett 4 gånger om dagen och lunch på jobbet.
Jag vet att många ogillar detta, men jag tänker gå in helhjärtat för detta för att få en kickstart och för ren nyfikenhet se hur mycket jag kan tappa.

Dagen har sett ut så här:

8.00 Nutrilett shake
11.00 Lunch, fisk och sallad
14.00 Nutrilett shake
17.00 Nutrilett shake
20.00 Nutrilett shake.

Dock några minuters övergång på vissa av tiderna. Imorgon måste jag ha annorlunda tider för att det ska funka bättre och kunna anpassas efter träning osv, osv.

Anledningen till att jag kör en vlcd (very low calory diet) är för att få ett snabbt resultat och en motivation till en mer långsiktig viktnedgång.

Jag skulle behöva se ett resultat i spegeln direkt efter träning för att jag ska bli motiverad. Detta är min motsvarighet.

Kim har en jäkligt snygg kropp! Kvinnlig och sund enligt mig!


Oavsett så tycker jag att dagen har gått bra, inte varit speciellt hungrig men däremot känner jag direkt en halvtimme före nästa mål att det skulle vara dags att äta.


2012-05-02
20:55:32

And spring leads to summer!






Det kan väl inte bara vara jag som får ett otroligt sug efter att sitta på en uteservering i kvällssolen smuttandes på ett glas vin? Snart är tiden inne!