annanordlund

2009-05-28
13:05:12

Snart är älsklingen hemma!
Jag var helt inställd på att han skulle dyka upp igår, men det kunde han inte. Fan vad ledsen man blir när man ställt in sig på något och varit helt övertygad och sedan så försvinner det bara. Skittråkigt! Men men, han kommer ju hem idag iaf :)

Själv har jag städat hela lägenheten (lämnade spisen och lite sånt till älsklingen, det är hans område) och handlat ingredienser till allt jag ska baka imorgon. Sover natten på jobbet idag och imorgon kommer svärmor och svärfar upp till oss. Så jag måste skynda mig hem och baka så att det är färdigt så att jag har tid att umgås sen :)

På lördag fyller min lillpojk 22 år! Jag har köpt världens bästa present! :D Ni får se på lördag :)
Sen blir det också grillfest på lördag, ska bli så roligt! :)

Jag älskar födelsedagar! Tycker det är så fantastiskt mysigt! ;D

Förresten så har jag och älsklingen varit ilag i 17 månader nu, tiden går fort! :)



28/5 2008

2009-05-26
14:17:59

Äntligen hemma!
Det var så himla skönt att åka från jobbet imorse och veta att jag skulle hem till lägenheten :D Jag har saknat den!

Shit vilken helg.. kändes mer som helg på jobbet faktiskt ;D Men jag har överraskat mig själv. Jag KAN faktiskt skruva både gips och spånskivor.. faktiskt! Det var som med allt annat, gick sakta bättre och bättre för att till slut flyta på riktigt bra enligt mig. :) Fick dock förbannat ont i muskler i ryggen som inte blivit använda på länge, var en dag då jag knappt kunde andas för att det gjorde så ont. Men det var bara att fortsätta och hjälpa till.

Älsklingen tyckte det var skönt att veta att om vi ska i framtiden bygga eller renovera så kan jag faktiskt hjälpa till. Jag är allergisk mot att bara ligga och läsa när jag vet att älsklingen har mycket att göra, då måste jag hjälpa till!

Vi jobbade till kl 23 på kvällarna sen så blev inte så mycket annat gjort förutom att vi var till Mc Donald's en kväll med fina L och H. :)



Hundarna var knäppa som vanligt!


Jag målade takpanel hela söndagen.


Mitt ljushuvud skruvade reglar i taket.


Äppelträden blommade fint.

Mitt Visa-kort har iaf äntligen kommit, räkningarna också. Men det var inte så farligt, inte än iaf. :) Tyckte att jag fick en skaplig lön men då var en veckas ob borta från påsken. Tar ett tag innan den "riktiga" lönen kommer. I juni jobbar vi bara halva månaden men då ska ju uppehållslönen sätta in, så vi får se om jag märker av löneökningen då :)

Sitter och tittar på gamla bilder och jag kan bara säga en sak! Jag saknar min piercing!

Ett av mina första verk i Photoshop.


Detta kortet togs för nästan 2 år sedan nu.


Haha, jag och Stefan i Malmö juli 2007.

Nostalgitripp ftw.

Nej, nu har jag gjort detta inlägg långt nog. Ska tvätta kl 16.00. Inget annat planerat och det är skönt!




2009-05-22
19:56:16

Redant
Det är bara fredag och det känns som söndag ungefär. Riktigt skönt att veta att helgen egentligen inte riktigt har börjat!
Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i Rödmyra och har duschat. I ljusdal så bygger dom om badrummet så jag passar på att åka hit.

Har faktiskt skruvat spånskivor idag och igår. Har väl lagt ner några timmar på det, nånting som tar älsklingen ungefär 20 minuter :P Jag ska stå och skruva snett och svära lite mellan varven också.
Och igår staplade jag ved. Som jag sagt förut så finns det alltid mycket att göra i ljusdal! Jag fått smärre panik varje gång alla är sysselsatta utom jag, så det är skönt att det finns nåt att göra.

Mamma sitter brevid mig. "Skriv att vi haft en björn på gräsmattan!!!"

Älsklingen ska snart göra kväller så jag ska snart åka hem till honom.

Trevlig helg om jag inte redan sagt det! :)


2009-05-20
09:51:18

Ses söderut!
Äntligen helg! Har pysslat hela morgonen med diverse och ska snart ta bussen till stan och kliva på tåget till Ljusdal. Ska bli skönt med en långhelg! Nog för att älsklingen antagligen kommer att vara upptagen hela helgen så får jag väl underhålla mig själv, finns alltid nåt att ta tag i.

Nä, glad långhelg på er allihopa!


2009-05-19
12:14:45

Väntar på den gula bilen
Den som surrar. Den lilla gula elpostbilen. Mitt nya kontokort ska komma idag och jag har ett möte på banken. Ska avsluta det gamla kontot och jag måste ha med mig det nya kortet.

Jag börjar få smått panik. 12.45 går min buss, sen ska jag på jobbet igen.. Den måste komma snart!
Annars går det säkert att lösa på nåt sätt, vet bara inte vilket.

Håll tummarna!


2009-05-17
19:12:02

Söndag.
Slutet på denna långa vecka och idag är jag fullständigt oproduktiv. Har iofs varit in till D och hämtat väskan + tvättat.

Läst ut 2 böcker i helgen. Självbiografier av mammor till söner med autism. Så sjukt intressanta, kunde inte släppa dem.

I fredags hade jag myskväll med film och ett glas vin, igår tog jag vinflaskan med till D och kvällen slutade med utgång. Riktigt trevligt!

"Har killen där ring ännu?"
-"Va vilken?"
"Han du gav numret till på slutet?"
-"Jag gav aldrig ut mitt nummer, jag tog hans nummer till jobbet. Han ville ge sitt egna också men det tyckte jag var onödigt. Han får väl se till att vara på jobbet när jag ringer helt enkelt sa jag till honom. "


Jag måste tillägga här att killen där jobbade på ett ställe som skulle gynna eleverna som jag jobbar med. Så jag tog numret för att sedan ringa om öppettider och sånt. Men från där hon satt så måste det ha sett misstänkt ut :P

Har nu beställt biljetter hem över kristi flygare. Blev ännu fattigare, men jag överlever nog :)


2009-05-15
13:28:18

Helvetesveckan..
..är finally över! Så jäkla skönt! Har även haft så svårt att sova om nätterna så sömntimmarna har inte direkt varit många heller. Jag och arbetskompisen konstaterade i morse att det var längesedan en arbetsvecka känts så lång. Men mina 15h i torsdags gjorde nog sitt.

Idag har jag pysslat med massa banksaker, jag hade inte en aning om att det skulle vara så svårt att byta bank, fick börja om från början trots att det var inom samma koncern. Men nu är det åtminstone fixat och har ett möte nästa vecka.

Ska ta och diska upp och städa lite. Sen ska jag ta cykeln och cykla en runda. Rumpa och lår behöver sig en omgång!

Älsklingen stannar hemma i Ljusdal i helgen, så jag vet inte riktigt vad som händer i helgen ännu, men nåt roligt blir det nog! Jag förtjänar dessutom ett glas vin. Sen nästa vecka jobbar jag 2 dagar, sen är det långhelg. Vet inte ännu om jag åker till Ljusdal eller om älsklingen har möjlighet att komma hem.

Jag saknar dig!



2009-05-12
12:13:50

Helgerna är alldeles för korta söderut.
Jämt när vi är i Ljusdal så känns det som att helgen bara flyger förbi! Men vi har också hunnit med en massa.
Vi plockade ut alla saker ur husvagnen.. efter 2 år så samlar man på sig en hel del.

Jag konstaterade att förra året husvagnen togs hem från fjälls så var det faktiskt jag som städade den. Nu har jag o älsklingen plockat ut allt och det var minst lika jobbigt så i år ska jag inte städa den! Får se om det håller, nästa gång jag kommer hem står den säkert ostädad och jag känner mig manad :P

Jag kanske är lite löjlig, men jag tycker det är mysigt att jag t.ex. kan säga till älsklingen: Men förra året så gjorde vi så här.
Jag tycker om att få lite tidsperspektiv på saker och ting. Jag och älsklingen är snart uppe i 1½ år, så länge har jag aldrig varit med innan och absolut inte så här problemfritt! Så skönt att man kan tänka att så här ska det vara!

Vi hann även med lite festligheter och en middag hos mina föräldrar. Nästa helg stannar älsklingen kvar i Ljusdal men jag stannar här i Östersund. Blir lite drygt och dyrt att åka mellan varje helg. Nästa gång jag åker hem blir nog vid kristi himmelsfärd helgen. Då slutar jag tisdag kväll och går på helg :)

Men jag hittade en gräns i helgen som jag inte passerar igen. Vi pantade alla burkar och flaskor från fjälls i lördags. Det gör jag inte om, jag var alldeles täckt över armarna med öl (det kan jag ta) och baksnus. Det var fruktansvärt vidrigt! Hädanefter kan äckelpottorna panta sina egna burkar! :)

Nä, denna veckan blir hektisk, ska på två utbildningar, det blir lite extra komptid, men ack så trött jag kommer att vara.


2009-05-07
12:59:56

Sista passet för veckan.
Idag sover jag natten på jobbet. Imorgon tar jag tåget till Ljusdal. Ska bli skönt att "komma hem" en sväng! :)

Fick dock packa stora resväskan för älsklingen behövde verktyg hem. Tur att jag är snäll annars hade han fått åka upp hit själv och hämta dom :P Han vet mycket väl hur mycket jag verkligen Hatar att bära saker, det är faktiskt nåt av det värsta jag vet. Men eftersom väskan har hjul så ska det nog gå bra :)

Jag hade lite bättre tur när jag shoppade igår. Jag fick tvinga mig själv fram till kassan för att betala. Anledningen är att jag ALDRIG skulle provat de här kläderna innan, än mindre köpt dem.




Jag måste säga grattis till A och J! Det är kul när det kommer mer barn in i kompiskretsen! ;D Världens finaste bild fick jag på lille sonen, men den får de själva lägga upp :)

Känner jag mig själv rätt så kommer det bli tyst här igen i helgen och säkerligen en vecka framåt. Så ni får ha en fantastiskt rolig helg! Själv ska jag nog stapla ved och förhoppningsvis gå på dejt med min karl! :)

Här får ni en avslutande bild från Östersund. Storsjön är storslagen!








2009-05-06
11:44:13

Ett försök till.
Tredje gången gillt nu jag ska in på HM. Första ggn var det FÖR mycket folk för att kunna se skymten av kläder, igår kände jag mig förjäkla ful så jag tappade lusten. Idag gäller det. Är iaf lite inställd på en jättesöt klänning jag sett. Jeanskjol är jag egentligen ute efter, men det är inte riktigt min grej. Aldrig varit. Får se om jag hittar nån lösning.



En låt som får mig på fantastiskt humör!
Ha en bra dag nu! :)


2009-05-05
15:57:09

Omg, It's May
Tiden bara susar iväg och jag fortsätter att blogga katastrofalt dåligt! Ingen bättring här inte.

Senaste nytt:

* Älsklingen har rymt, med andra ord är han i Ljusdal och pysslar med diverse saker. Jag må säga att jag saknar honom något fruktansvärt, det är tomt och jag har ingen som stör mina dagliga rutiner :) Har inget hemkomstdatum ännu, men ser ut att bli i slutet av Maj någongång. Själv ska jag pallra mig till Ljusdal till helgen :)

* Jag har träffat nya vänner, något jag är fruktansvärt glad över! Det var otroligt ovant men roligt att tjejprata lite! Tack D! Träffade dessutom lite skoterfolk (som jag och älsklingen trott varit utdöda i Östersund) så det var väldigt trevligt!

* Vi planerar att utöka våra vuxenpoäng med en husvagn. Vi har konstaterat att bo 4 vuxna i en stor husvagn ändå är litet och att det aldrig fel att ha sitt eget. Jag har ingenting emot att bygga en förbod i sommar!

* Det är 5 veckor kvar tills jag går på betalt sommarlov. Jag klagar inte ett dugg!

* Jag vaknade med ont i halsen imorse, hoppas faktiskt att det bryter ut nu på riktigt så att jag slipper detta halvfriska.

Jag tror nog att det var allt. Bjuder här på en avslutande bild av skotersäsongen.


It's Clean's!