annanordlund

2014-03-28
21:44:15

Han den dära trummisen!
Jag har alltid varit mest imponerad av trummisarna i banden. Det är helt fascinerande hur de lyckas få till det!
Jag har takten i huvudet, sen är det min brist på koordination som sätter stopp.
 
Någon sa en gång till mig att det är basisterna som är nyckeln till att det flyter i låtarna, den som håller ihop alla. Det kanske stämmer men det är inte lika häftigt som trummandet. Här tänkte jag lista några låtar där trummandet utmärker sig lite extra. Kommentera gärna dina favoriter så jag kan bygga ut min egen bank! :)
 
 
 
Det här är en sån där låt då jag kommer ihåg exakt vart jag var när jag hörde den och lade märke till trummisens jobb. Den ger mig fortfarande rysningar!
 
 
 
Det låter förjävla enkelt men försök få ihop denna låten utan trummis! Just try.
 
 
 
Sen så måste vi såklart in med ett trumintro också. Detta är ju mitt absoluta favoritband och därför får de äran. Sen så har garanterat Kizz och lite andra förbannat fräna trummisar, dock så lyssnar jag inte riktigt på dem så jag vet inte. Den infon sitter ni på, enlighten me!
 
 

2014-03-24
22:15:33

22 mils tur!
Denna gången tog vi oss till Vemdalen och Vemdalskalet. Självklart inte utan bekymmer vid start, denna gång en avbruten nyckel i hänglåset till kättingen runt skotrarna. Men karln löser saken såklart! :)
 
Något jag upptäckte förutom att det gick förbannat bra att köra skoter och tummen hängde med var att jag kan förbannat några sånger. Det var en hel del fina transportleder där det bara var att ligga på och kunde bli lite tråkigt i längden så då satte jag igång att sjunga. Ingen behöver ju lida tänkte jag.
 
Jag nämnde detta vid en paus och fick en del konstiga blickar, det visar sig sedan att de börjat med samma, bland annat Star Wars introt.. Själv kunde jag bara låten Say Something med A Great Big World. Får helt enkelt hårdplugga till nästa tur så det blir variation i hjälmen..
 
 
 
 
 
 

2014-03-11
14:57:47

Det här med tatureringar..
Fan vad jag längtar tills jag kan sätta igång!
Dock med åldern så kommer vettet och man behöver ha minst 3 månader till att fundera ut vad man permanent vill sätta på kroppen.
 
De jag redan har är kanske inte såna som jag skulle välja idag, men de trivs jag med, de har sin historia.
 
Problemet är nu att minimera ideérna eftersom mina armar inte är speciellt grova och inga stora bilder får plats..
men.. tänker jag, för det som inte får plats på armen kan få en annan plats på kroppen! Vart kommer detta sluta?!
 
 
Nu för att söka inspiration så följer jag några trådar på instagram, bla #dollswidink, så mycket lättklätt har jag inte sett på länge!
Så det ger mer träningskomplex än inspiration till tatuering.
Det roliga är att om man kollar nära på en fullsleeve så blir oftast tanken "vad tusan är detta?!"
 
Min framtida sleeve ska vara stilren och inte massa småbilder ihopplockat till en.