annanordlund

2009-10-31
10:41:58

En lördag-söndag.
Igår städade vi upp i vår byggarbetsplats i Rödmyra. Vi fyllde hela stora kåpvagnen med skräp och åkte till återvinningen med allting. Efter det åkte vi till Järvsöhållet en gång till och denna gången hämtade vi skotern från service. Det är så skönt när man varit så effektiv! Jag lever på det än idag och känner inga direkta krav på mig ;)

Igår hamnade vi även på en mysig filmkväll, fick äntligen se Änglar och Demoner. Fick även i mig lite ost och kex :) Tack för den! :)

Pojkarna hamnade efter många om och men på skoterns dag i en scobby doo buss. Jag och flickorna tänkte ta en promenad runt sjön och vara lite extra sunda till skillnad mot pojkarnas leverne. Vi får helt enkelt se vilket skick vi får hem dem i :)

Idag hade vi även kanske tänkt ta en fika, men vet inte om nånting är öppet? Det lär märkas, jag antar iaf att Dollarstore har öppet så jag kan köpa på mig lite duschcréme :)


Sen ikväll kanske vi syns ute i dimman bland alla häxor och playboy-kaniner. Jag vet inte än, det återstår att se!


2009-10-29
09:06:07

Who's planning what?
Godmorgon!
Här lyser solen och vi har -5 grader ute. Frosten ligger vit och det är faktiskt ganska fint :)

Sitter och äter frukost och har precis vattnat blommorna. Jag trodde aldrig de skulle överleva så länge i vår lägenhet, men det har de gjort! :)

Inatt vaknade jag av att jag rullat över på min vänstra sida och att det kändes som att armen skulle ramla av. Den är lite svår att röra på iochmed sprutan. Men det är överkomligt :)

I helgen vet jag fortfarande inte vad som är planerat.. jag kan lika gärna hamna uppe i fjälls på fredag.
Det är så det blir när killarna planerar, nästan som att man vill ta över planeringen från dem och göra det själv även om planerna inte rör mig själv så himla mycket.
Jag vill ha åtminstone lite riktlinjer när jag packar väskan så att det inte bara är utgångskläder när jag egentligen behövt underställ och tjockstrumpor. Men det är ibland att begära för mycket av våra kära respektive.

Jag vet iaf att jag beställt en biljett till Ljusdal idag och att tåget går 11.10. Det tänker jag iaf åka med. Därmed basta!

Nä om jag skulle slänga mig i duschen och fixa det sista!




2009-10-28
21:16:15

Svinis är det töntigaste namnet på någonting hittills. Indeed!
Goddagens, vet ni vad? Nu har jag börjat på min långhelg! Så jäkla härligt!

Idag har jag varit på kanonbra föreläsningar, vaccinerat mig, hämtat ut 10 böcker och köpt ett par leggings. Jag är nog sist i världen att införskaffa ett par jeans-leggings för första gången.. Jag är alltid sist med allt! Igår gick jag en runda för att se om det fanns ett par höga jeans att köpa. Jag har kommit på att de drar in min putmage kanonbra.. MEN nu finns det ju inga längre?! Så går det när man är seg..

Appropå det här med vaccinet så tycker jag det är så sjukt mycket folk som överreagerar. Jag mår hittills bra och känner inte ens av något av de vanliga bieffekterna förutom att jag är öm där sprutan togs.

Jag kommer inte nu helt plötsligt bli autistisk.. det är sånt helt iq-befriat skitsnack!


Roligaste kommentaren på föreläsningen om droger:
Hon pratade om att man ibland kan läsa i tidningarna att en knarkkung tagits i Sverige.
"Det är precis som att skjuta en president i USA. Det KOMMER en NY. Hela tiden!"


2009-10-27
22:23:54

Design Crazy.

drytrend.com

Jag önskar ibland att jag vore inredare. Jag menar jag har massvis med galna ideér som jag vill utföra, min karl är inte lika vågad som jag. Inte jag heller egentligen.. inte hemma. Jag är en fegis som vill ha det stilrent. Jag lovar att det skulle bli toksnyggt om jag fick göra som jag vill.

Ska vi bygga ett varsitt hus i framtiden älskling? Så kan jag komma hem till dig när jag tröttnat på inredningen och vill ha det "normalsnyggt" ? :)


2009-10-27
21:08:29

Vart är kocken?!
När kocken inte är hemma i lägenheten är det fruktansvärt sällan jag äter middag. Jag är dödsförälskad i nutrilettbars med jordnötter i. Den mättar faktiskt! Men idag LAGADE jag faktiskt mat.. blodpudding med lingonsylt och keso. Det är så förbannat gott och jag känner mig otroligt duktig! ;P

Idag har jag lyssnat, tittat och diskuterat hela dagen. Imorgon blir det samma men på torsdag åker jag till Hälsingland igen! Så jäkla skön vecka som jag förtjänar något otroligt! :)

I helgen är det skoterns dag.. den får jag iofs inte gå på.. men jag tar mig nog en tur på antingen lördagen eller söndagen. Jag får helt enkelt ha koll på vart killarna börjar så att jag inte springer på dem..
Har kollat runt lite på youtube på yamaha phazer som älsklingen tror skulle vara en perfekt skoter för mig.. men jag måste säga att de låter förjävla mesigt! Har inte hört nån i verkligheten så får kolla upp det i vinter!

Nä, en kopp te och soffan innan sängen!


2009-10-26
20:45:58

Will you marry me?
Nu behöver jag inte fundera längre! Här är lösningen på vad man ger när man friar, om inte 3 ringar på fingret är aktuellt vill säga. :)



Här hittar du halsbandet för 499:-, ask och gravering ingår!

Nej, det betyder inte att jag ska fria till karln min, jag funderar på sånt här ändå! :)


2009-10-26
20:04:49

No fever here.
I fredags efter sista passet på tåget hem började jag känna att det sved i näsan och halsen.. självklart blir jag sjuk när jag är ledig och slappnar av!

På tjejmiddagen i fredags gick det bra och det var mycket trevligt! När jag vaknade på lördagen var jag helt igentäppt och jättetung i huvudet. I vanliga fall hade jag ändrat mina planer för kvällen och kurerat mig, men nu hade vi fått ihop en tjejkväll så då kan vill jag absolut inte missa det! Den blev mycket lyckad! Det måste vi göra om! :) Två tjejkvällar på en helg, det var inte dåligt för att vara mig!

I söndags hade jag feber.. var jättekrasslig och orkade inte följa med på filmvisning utan låg i sängen hela dagen istället. Idag mår jag bättre, ingen feber iaf :) Har varit otroligt skönt att vara ledig idag må jag säga!

Har lite svårt att bestämma mig om jag ska jobba på torsdag eller inte. Jag har timmarna så det är fullt möjligt att vara ledig, men har velat spara dem till påsklovet till exempel. Vet inte hur mycket jag hinner få ihop men i västa fall får jag helt enkelt gå in och jobba nån helg. Det hade varit skönt att få chansen att bli helt frisk samt att där jag ska jobba isåfall är dom lite äldre och vore dumt om jag gick runt och snorade där.

Idag köpte jag två albums, jag fyllde ett helt med korten jag framkallat. Har dock inte orkat skriva beskrivningar bredvid, men det ska jag ta tag i någon dag :)


Nu längtar jag till vår husvagn!


2009-10-26
17:28:07

Dags för det nya årets planering!
Nu ska jag ta och beställa nya almanackan för 2010. Jag skulle inte överleva utan min kalender, där har jag min jobbplanering plus att jag skriver i vad som händer. De är dessutom himla roliga att spara ;)

http://www.personligalmanacka.se/

2009-10-22
12:14:26

Nature.
Tjoho! Snart sista passet för denna vecka! Nästa vecka är det lov och då ska jag på 3 utbildningsdagar, med andra ord ledig måndag och fredag :)

Jag har fått bilderna från Crimson.se, idag redan! Det tog exakt 36h :D Helt kanoners! Riktigt fina bilder blev det också, nu ska jag slå ett slag för att införskaffa mig ett fotoalbum. Jag hade kunnat skapa en scrapbook, men blir inte bilderna mer slitna av det? Jag föredrar när bilderna sitter tryggt och det bli minst slitage, det borde ju bli så i ett fotoalbum?

Jag måste konstatera att jag är en jäkla naturfotograf, mina bilder från Åkersjön och Lugnvik är helt magnifika om jag får säga det själv! :) Men en mobilkamera dessutom.. ge mig en systemkamera.. :)

Nu ska jag packa färdigt och städa upp lite. Imorgon bär det av mot Ljusdal. Ska bli skönt att komma hemhem :)


2009-10-20
19:24:22

Tisdags workout x2
Idag har jag varit ledig från kl 9 imorse. Riktigt skönt!
Åkte till gymet och körde en sväng, hem och lämnade väskan och sen for jag in till stan.
Mitt egentliga mål med resan var att hitta tyg. Jag kammade noll på den punkten. När jag började fundera på tjejkvällen kom jag däremot på att jag absolut inte hade något att ha på mig då.. Jag är nog rätt ensam om att kunna säga det och verkligen mena det, jag shoppar väldigt sällan till utgång!

Bik bok : En vit skjorta. Ett vitt långt linne.
Gina Tricot: En liten väska med en massa dragkedjor.
Lindex: Strumpbyxor.

Sammanlagt ca 400:- (inklusive mat). Jag kan det där med att fynda ;)

Men vilken workout shopping är! Det kanske bara är jag som har endast en idé om vad jag ska ha på mig, så hittar jag ingenting. Då kommer jag på något nytt och måste då också gå runt i alla affärena en gång till.. Sen när jag hittat kläderna kommer jag på att jag borde faktiskt köpa en liten smidig väska att ha på krogen.. och så tog vi rundan en gång till!

Det är nog inte så konstigt att jag inte handlar ofta egentligen nu när jag tänker efter.
Att älsklingen panikvägrar varje gång jag nämner "gå en runda i affärerna" är nog fullkomligt normalt efter omständigheterna.

Dagens låt: Jennie Abrahamsson - Why Did I Leave Home

 

Den här veckan ska jag verkligen ta tag i träningen!

Idag: Gym, check!

Onsdag: Simning

Torsdag: Simning

Fredag: Beroende på om packningen kan innehålla träningskläder så tränar jag.

 

Jag saknar min kära som alltid!

 


2009-10-16
22:46:54

Godkväll!
Älsklingen har köpt ett nytt tv-spel idag.. därför har jag tid att blogga för han är så tråkig! :)

Idag har vi varit duktiga och inhandlat viktiga saker till förstugan. Snart har vi allt! :)
Det blir dyra helger när vi är hemma båda två, tur att det inte är så ofta vi verkligen behöver saker :)

Vi åt jättegoda kycklingbaguetter till middag. Älsklingen är en mästare på att göra dressing. Den han gjorde till mig med vitlök och gul lök hade kunnat säljas i vilken affär som helst!

Favoritlåt just nu!



MUSE!



2009-10-15
18:41:00

Torsdag!
Äntligen heeeeelg! Så fantastiskt skönt!

Vi har precis ätit stuvade makaroner och köttbullar, kanongott som vanligt när det är jag som lagar :) Ska slänga ihop en citronsockerkaka tänkte jag :)

Är toktrött och orkar verkligen inte skriva något mer, en lite längre uppdatering kommer kanske imorgon :)

Btw har jag varit kanondålig på att träna den här veckan. Men samtidigt har jag gjort 39h på 3½ dag. JAG FÅR VARA TRÖTT!


2009-10-11
18:42:06

Produktiva!
Idag har vi faktiskt varit väldigt produktiva :)

Målat klart inne och ute, satt upp knutbrädor och en kappa så att det inte kan snöa in mellan.
Vi har även satt upp 2 lampor. Har inte någon kabel med mig så kan inte visa bilder idag, men det kommer!

Nu är jag väldigt hungrig, ska nog äta något, duscha och sen bänka oss framför en film :)

Shit vad helgerna går fort!


2009-10-10
11:14:33

Älsklingen är trött..
Godmorgon!

Idag är älsklingen tokseg, jag har själv lite trött, men jag sitter åtminstone påklädd ;P
Vi ska åka iväg och hämta vår bil sen inhandla lite saker vi behöver på Fresks :)
Sen ska jag sätta igång och måla!

Älsklingen spikade upp taket igår och det blev jättefint!

Igår blev vi bjudna på mat uppe på blomsterfjället. Åt gott och drack gott, en riktigt trevlig kväll!


Nä nu ska jag fortsätta att hoppa på älsklingen och se till att han kliver upp!
Ha en bra lördag! Själv ska jag inhandla lördagsgodis ;)


2009-10-09
12:53:49

We love spotify.
Nu är sista passet för veckan gjord, veckorna springer bara förbi. Går tiden verkligen snabbare ju äldre man blir?

Ska packa, diska och dona innan jag åker till Funäsdalen.
Där ska vi måla och dona med det sista, ska bli otroligt skönt att få det färdigt!

Vi ska även äta gott och basta lite grann :)

Nä, dona var det. Hörs!
(Har ju "min" bloggdator uppe i fjälls ;D )


2009-10-07
15:51:58

One tandläkarbesök, done. The rest to go..

En ledig dag mitt i veckan är oslagbart de veckor det inträffar! Jag har inte orkat tränat, har 2 pass inplanerat i veckan och kände att jag behöver faktiskt inte! Är så himla duktig ändå och behöver fixa lite med annat som blivit liggande!

Jag är en prioriteringsmästare ibland, Absolut!

Jag var jätteduktig igår och gick till tandläkaren! Inte helt smärtfritt, men det är det aldrig. Domen var inte så hemsk som jag väntat mig faktiskt och det känns bra. Smärtstillande var gratis, det ser jag fram emot! Bara det alltså, ingenting annat.

 

Vi fick en jättesöt inredningspryl till förstugan av söta vännen! Tack igen! :)
Den kommer att passa så himla bra!

Veckorna går otroligt fort! Det är bara 10 veckor kvar till jullov ;) Snart nog ligger snön och jag kan gå och köpa mig en vinterjacka! :)

I helgen blir det fjälls och en massa målning, ska bli skönt att bli färdig med det! Ska surfa runt efter inredningsinspiration nu!


2009-10-07
15:43:13

Snow and colors.

 

 


2009-10-07
15:41:15

Funäsdalen, finally!
Den här helgen var det full fart hela tiden! Allt flöt på riktigt bra, mycket bättre än vad vi förväntat oss!
Det enda är att det blev en del fraktskador, det regnade riktigt bra när vi plockade isär. Så vi behöver spackla och måla om. Det ska vi göra i helgen. SEN ska vi piffa och inreda! :D


Plockade isär och lastade.


Husvagnen på plats och bygget påbörjat.


Dörrhålet passade perfect!


Alla väggarna uppe.


Sätter in fönster.


Plåttaket på plats!


Allt färdigt nästan!


Isolerade dörren med en gammal madrass.


2009-10-07
15:35:11

Det sista rycket.
Helgen innan stora flytthelgen upp till fjälls var väldigt produktiv!


Älsklingen läktade taket.


Sågade upp en öppning till husvagnen.


Målade utvändigt..


och invändigt en sista gång.

Sen tvättade vi husvagnen också, men senare började det regna så det blev ingen vaxning, men det är faktiskt inte hela världen! :)


2009-10-04
21:38:41

Mysig helg hemma!
Hej hörrni!

Jag har varit ordentligt frånvarande ett tag. Vi har fått upp husvagnen och förstugan till fjälls förra helgen. Har jobbat som en tok så har inte haft tid att uppdatera med bilder om det. Plus att det verkligen tar en evighhet att ladda upp bilder.

Jag planerar att göra det till veckan så ni får se hur det har gått och hur planerna ser ut :)

I helgen har vi faktiskt varit hemma här i Östersund. Det har varit otroligt skönt att ha en helg utan måsten och ställda alarm tidigt på morgonen. Helt underbart! :D

I fredags kom Ninni upp till oss, vi åt tacos och drack vin och tittade på Idol. På lördagen så vandrade vi i butiker hela dagen, det var mysigt!

Vi har äntligen skaffat oss en bärbar dator! Kanonbra att ha för älsklingen när han ligger borta på jobb, smidigt för mig att blogga på uppe i fjälls osv, osv. Vi har belägg för att köpa den helt enkelt och vi är jättenöjda!
Som idag har vi legat och kollat på färjanavsnitt från datorn till Tv:n via HDMI-kabel. Toksmidigt!

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen och en kopp Te. Då spelar det ingen roll vad som visas på tv:n bara jag har det! ;)