annanordlund

2009-12-30
15:09:32

Little Big Planet ^^
Killarna är ute och åker en sväng.
Jag har precis diskat och duschat.

Jag och svägerskan tänkte åka ner på byn, men min stjärna till älskling har nog bilnyckeln med sig eller så har han gömt den väl.

Så då är det dags för mig att spela lite Little Big Planet som jag fick av älsklingen i julklapp :D


2009-12-29
18:29:00

Undrar hur djup snön är här..?
Vet ni hur min älskling gör stickprov i snön? Han går snällt bredvid mig sen appropå ingenting säger han :
"Hmm, undrar hur djupt det är här?" varpå han knuffar ut mig innan jag hinner reagera. De flesta gånger är han väldigt nöjd med resultatet även om det också resulterar i en arg flickvän.

Idag fick jag en ordentlig sovmorgon! Det var otroligt skönt men nu när jag sitter här känner jag att jag skulle behöva sova middag också.. fjälluften gör en rejält trött!

Vi har precis varit på byn och lämnat lånebilen som svärföräldrarna fick ta hem när deras kanondyra bil vägrade fungera. Handlat lite mat och nagelfilar. Jag har lyckats spara ut fina "nyårsnaglar" men igår när jag tände ljus lyckades jag bränna upp 2 st.

Älsklingen har fått upp barbordet nu, riktigt fint blev det och det tar upp lite plats men inte alls så mycket som jag trodde. Här har ni resultatet :


Här är det -20 grader, har varit det i två dagar nu så skotrarna har stått stilla. Men älsklingen var ut en sväng idag iaf för att testa nyskotern. Slutade med att bensindunken flög all världens väg men han hittade den iaf :)

Jag inspekterade den lite när den stod hemma i Kläppa. Den är dock lite väl rapp för min smak ännu. Jag kommer inte att ha några problem med att sota igen den iaf! :)

 

Nu har älsklingen gett mig kökstjänster härute i förstugan så detta är allt för denna gången då.

Jag älskar jullov hörrni! ;D

 


2009-12-27
15:05:17

27:e december.
Tiden går alldeles för fort igen!

Julafton var kanonmysig, fick väldigt många julklappar och hade ett trevligt sällskap!

Juldagen var jag på en trevlig förfest med flickorna jag inte träffat på länge. Dock kom jag aldrig ut på stadt, men det var nog lika bra för på Annandag jul åkte jag och älsklingen till Funäsdalen.
Jag körde hela vägen till Hede men sen fick älsklingen och jag byta för jag var så fruktansvärt ovan med kräksnö och snörök. Om någon kan bli van vill säga!

Idag har jag skottat snö så att vi har en skoterparkering :) Bra nog mycket snö och jag är glad att det var pudersnö och inte blötsnö iaf, då hade jag nog dött!

Idag firar jag och älsklingen 2 års dag :) Ska ut och äta med svärföräldrarna och älsklingens bror ikväll, ska bli mysigt!

Men har ni sett serien Stenhuggaren? Baserad på Camilla Läckbergs bok. Den är helt kanon! Gå in på SVT.se och se avsnitten. Finns 2 stycken ute. Jag och svärmor ska se andra delen idag! Missa inte det!

Nä nu ska jag ut och andas lite mer fjälluft!


2009-12-23
15:30:26

Dagen före..
Lite dåligt med uppdatering, men när man äntligen fått lite ledigt så är det fullt upp!
Jobbade natten mellan måndag och tisdag, tisdagen packade vi bilen och den nya julklappen älsklingen köpt :)
När vi kom till Ljusdal så var det som vanligt en hel del att fixa och dona med så det är inte förrän nu jag har lite tid för slösurfande :)

Fixat med lite julklappar idag, inte till nån av mina eftersom jag har varit duktig och fixat det i tid :)
Ikväll blir det julbak och uppesittarkväll, ska bli riktigt mysigt!

Julafton blir det en del flängande. Men det kommer att bli mysigt :) Jag älskar julklappar ;D

Nä nu ska jag krypa under en filt och läsa en bra bok! Det är jag värd, och nu har jag JULLOV! :D



2009-12-20
15:07:12

Sunday!
Idag gör vi inte många knop. Borde sätta igång packningen, så det ska jag göra när jag fått lite mat i magen.
Vi hade tänkt äta tomtegröt idag, men jag känner att kroppen och själen kräver någonting med lite mer fett ;P

Igår var det en mycket trevlig inflyttningsfest. Älsklingen som jobbat x-antal dagar i sträck var sliten så det blev en tidig hemgång, mycket behövligt från min sida också :)

Ska inte glömma att tända det fjärde ljuset dock! :)
Nu blir det fortsatt söndagsmys med min älskade!



2009-12-18
13:02:30

The Automatic - Monster
Godmorgon!
Inatt har jag sovit 12h! Jag ställde ingen klocka utan tänkte att jag skulle få sova ut ordentligt. Jag vaknade kl 12.00.
Men det var behövligt!

Idag står det storstädning på schemat:
  • Rensa i garderoben
  • Städa toaletten grundligt
  • Plocka, damma, dammsuga och skura golv i alla rummen
  • Tömma pappersinsamling och gå ut med alla sopor
  • Hämta och lämna saker i kallförrådet
  • Boka tvättstugan
  • Vattna blommorna
  • Rensa bokhyllan på kontoret
  • Rensa kläderna i hallen (älsklingen har ALDRIG någonstans att hänga sitt, säger han)
  • Diska och städa ur kylskåpet
  • uppdatera bloggen innan jag kommer på fler punkter.

Blä, vad jag inte ser fram emot detta men hela dagen kommer iaf att gå :)

Dagens städlåt; The Automatic - Monster

 


2009-12-17
17:36:01

Kind of Cold Outside.

Nu ska jag vara lite elak, jag har helg! Den här arbetsveckan har tagit slut och jag har gjort det förbannat bra!

Nu är det bara ett pass kvar innan jullov, givetvis det längsta men det gör ingenting :)

I helgen ska jag på inflyttningsfest, städa hela lägenheten och packa inför jullovet.

Saknar dig älskling!

 



2009-12-16
12:13:49

8 dagar kvar till julafton.
Det är sanslöst vad det närmar sig julafton fort!

Jag har varit på jobbet sen i måndags känns det som. Kommit hem sent och åkt tidigt. Inte ens hunnit duscha imellan, då är det illa! Idag hade jag dock välbehövlig sovmorgon och har tagit en lång dusch!

Idag har det fortsatt snöa, I love it! Kommit mer än 25 cm nu :)

Jag har faktiskt noll intressant att skriva, förutom att nu är jag närmare jullov ;)


2009-12-13
16:18:44

Lack of Christmas Spirit.
Idag är det tredje advent och lucia. Vart är min julstämning?!
Jag var till coop en sväng idag och funderade på att köpa lite glögg och pepparkakor. Jag och älsklingen har inte hunnit baka det ännu. Fick jag med mig nåt av detta hem? Nej. Tanken på att sitta ensam och fira kändes inte lockande alls. Det lär knappast förhöja min obefintliga julstämning.

Nu är det dock inte långt kvar till jullov! Jag har 53h kvar på jobbet, det vill säga ca 6 dagar. Can't wait!
Ser fram emot att kunna lägga julklapparna under granen!


No christmas carrol's here.

 


2009-12-13
01:09:35

I'm falling..

..even more in love with you.

 

 




Btw, I'm drinking up your beer..















2009-12-12
15:54:17

I'm changing!
Det är förvånansvärt hur mycket man förändras fortfarande. Att ens intressen utvecklas och att jag inte alls kan säga att jag är samma person som för några år sedan.

Självklart är jag samma jag inuti, känslor, tankar och värderingar. De utvecklas också konstant men bara till det bättre och förstärker bara den jag är.

FÖRÄNDRING 1:

Den förändringen jag syftar mest till är till det yttre. Nu till exempel har jag problem med att bestämma vad jag ska ha för skor till min klänning på juldagen. Det kommer förhoppningsvis vara kallt och mycket med snö ute så mina nyårsskor passar sig inte alls till det. Men jag menar, SEN NÄR ÄR DETTA ETT PROBLEM? Ett problem som jag faktiskt måste fundera på utan att istället ta de första skor som finns till hands.

Jag kommer ihåg studenttiden då mina partyskor såg ut så här:

Bekymmersfri är ordet.


Visste ni att jag har börjat använda skor med höga klackar? Vem trodde det, jag som har så värdelös balans och inte alls tyckt att det varit intressant. Nu vill jag ha flera, ett par stövlar åtminstone. Jag skulle gissa att mina kusiner nere i Blekinge är överlyckliga just nu ;)

 

FÖRÄNDRING 2:

Min piercing sitter inte längre kvar, jag vet inte riktigt vad det beror på, men mest handlar det om jobbet och mötet med föräldrar och chefer. Sen har jag nog tyvärr växt ifrån den, men det kommer stunder då jag saknar den något fruktansvärt och bara vill trycka in den genom läppen.



FÖRÄNDRING 3:

När jag var liten drömde jag om ett jobb som innebar att jag fick ha kavaj, blus och kjol till jobbet. Jag tyckte de var så himla snygga, jag såg dem när jag och mina morföräldrar var i Stockholm och jag blev riktigt imponerad.

Jag har aldrig varit en sån tjej som folk uppfattar som snygg. Därför har jag aldrig kännt att jag vill följa modet, de som känner mig vet att jag alltid ligger ett år efter. Till exempel så tog det mig en evighet att ens köpa ett par leggings.

Mina favoritplagg var länge ett par baggyjeans (det använder jag fortfarande), en snygg t-shirt, en keps och ett par skate-skor. Jag älskar den stilen och tycker att den är förbannat snygg fortfarande! Problemet är att det inte känns som mig längre. Inte alls i samma utsträckning som förut till min älsklings förtret.

Jag närmar mig min barndomsdröm i små steg. I vardagslivet och jobbet har jag en avslappnad men mer moderiktiga kläder.

När jag går ut är det en annan historia. Det känns som maskerad för mig på ett bra sätt. Jag har möjligheten att klä mig i snygga klänningar, höga klackar och riktigt tillfixat hår. Jag älskar dom stunderna. Jag älskar att känna mig kvinnlig!


2009-12-11
16:54:26

Heating protection!
Godkväll mina kära.

Idag efter jobbet handlade jag de sista julklapparna och födelsedagspresenterna. Mor och bror har smidigheten att fylla år endast några dagar innan julafton :)

Har köpt ett jättefint julpapper på Panduro, 10 meter långt. Det lär jag behöva eftersom att jag inte är så haj på det där att slå in paket ;P

Ikväll ska jag se Idolfinalen och ha lite fredagsmys med mig själv :) älsklingen kommer inte hem förrän nästa vecka och jag saknar honom!

Eftersom att jag vet vad en av mina julklappar kommer att innehålla så skulle jag behöva lite råd. Vilket värmeskydd använder ni till håret när ni plattar/lockar? Någon av dessa och är dem isåfall bra? :)





Och vad i helskotta ska jag ha på mig på juldagen?! :)


2009-12-09
14:38:09

Fler julklappstips till älsklingen :)

Den enda jag tror behöver förklaras är bilden längst upp till höger, det är en extern hårddisk på 1 tb ;)


2009-12-09
13:29:45

Min dag idag :)
Ehm, dåligt med uppdatering och det är redan Onsdag?!
Kom till Östersund i söndagskväll, jobbade 10.30-21 i måndags. Sov på jobbet mellan tisdag/onsdag. Med andra ord har jag inte ens orkat starta datorn. Men ni har nog överlevt :)

En ledig dag idag alltså, imorse mådde jag illa, men nu känns det bättre, berodde antagligen på sömnbrist och lite annat.  Så vad gör jag idag? Jag tvättar. Sparar städningen till helgen så jag har lite tidsfördriv :)

Nä, off to the washingroom.


2009-12-05
17:26:39

The blog is on the road!
Bokstavligt talat :) Sitter i bilen mellan Östersund och Ljusdal, vi är snart framme i Färila.

Idag har vi shoppat nyårskläder till älsklingen, den servicen han får i butiken av mig kommer jag att kräva tillbaka någon dag! Han intar startposition i provrummet och jag springer runt som en ferrari inne i butiken och hämtar skjorta på skjorta och engagerar hela personalen. Han har det bra han min karl. Vi lyckades med vårat mål också :)

Jag är väldigt snorig idag och fortfarande feberfri.

Det är inflyttningsfest ikväll och ute på krogen spelar Engmans kapell. Jag kan ju som vanligt inte skilja alla liveband från varandra, men de säger att dom är bra. Jag får helt enkelt se senare när jag fått mat i magen och är nyduschad vad jag orkar med.

Trevlig helg hörrni!


2009-12-03
13:02:39

Lost in stereo!
Goddag. Igår började jag känna av att min hals gjorde ont. Tänkte att det skulle gå över, idag är jag riktigt täppt i näsan och darrig i benen. Fick en släng av frossa men det gick över när jag hoppade in i duschen.

Jag har hittills inte haft en enda sjukdag sen jag fick mitt jobb, jag vägrar få det nu! Jag tror inte jag har någon feber, men skulle jag få det måste jag såklart gå hem. Jag hopppas jag har turen på min sida!

Sista passet innan helg, denna veckan snart till sitt slut också, sanslöst hur veckorna bara plöjer på!

Jajuste, helgen ja. Ingen aning ännu, älsklingen har plöjt runt i snart hela landet den här veckan, ingen aning vart han hamnar till slut när helgen börjar :) Det återstår att se :)


2009-12-01
21:34:52

Julklappstips riktat till min älskade!
Hej älskling, här får du lite förslag! :)



1:an behövs för 2:an och 3:an ska skruvas dit på den.

1. Längd = 9mm. Innerbredd = 6mm. 195:-/styck
2. Storlek = 6mm. 225:-/styck
3. Storlek = 6mm. 140:-/styck
4. Finns inte i rätt storlek och jag orkar inte göra om bilden :P




2009-12-01
21:08:39

The Used - Artwork!
The Used har släppt ett nytt album! Jag vet inte när men hittade det på Spotify! Så jäkla underbart!

Jag kände bara ren lycka när jag hörde denna låten, musik är någonting helt fantastiskt!

 


2009-12-01
17:53:26

But my dress is Black!

Nu hittade jag äntligen min klänning inne på bikbok-sidan. Dock inte under kategorier utan under stylebook. Min klänning är svart istället för röd. Lite dumma bilder kanske för att se hur den ser ut också. Men men :)

 




2009-12-01
17:39:37

Jag älskar dessa lediga dagar!
Nu är allas julklappar förutom älsklingens inhandlade. Känns riktigt bra!
Jag har dock inte slagit in dem eller ens köpt julpapper, men jag planerar att skjuta det på nästkommande helger då jag blir gräsänka när älsklingen ligger borta på jobb :)

Annars är det mycket skönt med en ledig dag mitt i veckan! Planerar på att lägga mig i badet sen med en bra bok :)
Det kallar jag vardagslyx :)

Jag inhandlade även en bh med avtagbara axelband idag på Gina Tricot. Bra pris och den satt som ett smäck, det finns nog ingen chans att den glider ner under klänningen på nyårsafton iaf.

Det var tänkt att vi skulle vara hemma i Ljusdal till helgen, men möjligheten att vi åker till Funäsdalen istället känns inte alls långt borta. Jag saknar husvagnen! Älsklingen har ju även byggt ett barbord som ska in i förstugan, om den kommer med upp i helgen eller innan nyår vet jag dock inte.

Nä nu ska jag kolla på serier och vila mitt tankspridda huvud. Det är lite mycket nu men ändå inte. Det är nog jag som inte riktigt kan relevanssortera :)