annanordlund

2009-09-16
15:21:44

wednesday.
Idag klev jag av mitt pass på morgonen. Så skönt att ha hela onsdagen till att göra vad jag vill. Men självklart passar jag in det så att jag kan tvätta och dona eftersom jag inte vet om jag ska hem i helgen eller inte. Antagligen ska jag det och då är det bra att ha sånt överstökat :)

Jag var in en sväng på nyöppnade Ica Maxi, det var fint, men otroligt mycket folk så det blev ingenting köpt där! Får åka dit nångång när det lugnat ner sig :)
Sen åkte jag till gymmet och körde drygt en timme. Jag vimsar mest runt eftersom jag inte har någon rutin på vilka maskiner jag vill använda. Men hittade iaf en kanonmaskin som tränar rumpan!

Här har ni en kanonlåt med Death Cab for Cutie - What Sarah Said. Hittar inte den riktiga videon så den här får duga, det är ju ändå ljudet jag är ute efter :)

 

Nä nu ska jag plocka lite och dona :)

 


2009-09-16
14:21:39

Vårat byggslag, något för tv3?
Det innehåller: delade meningar, lyckliga stunder då brädor passar, kaffepauser, breakdowns, lite kärlek och framförallt stora förväntningar!

I helgen fortsatte stora byggslaget. Vi målade, spacklade och fick ut förstugan ut i friska luften. Det som är kvar är en del på taket, fönstrena, dörren och allt sånt småfix. Ska även måla på ett lager till.
SEN så ska ju också husvagnen tvättas och vaxas. Helgerna är inte längre än vad de är så vi får se hur det går.



Målat


Spacklar


Söta älsklingen!


John fick vara med och leka


Drar ut stugan ur ladan


Äntligen på plats

Det är inte nu till helgen utan nästa som allt detta ska upp till campingen i Funäsdalen. Jag ser inte fram emot det utan jag vill bara ha det färdigt så jag kan få ställa fram allting i husvagnen och så. Även göra iordning inne i förboden med gardiner och sånt. Ska bli kul! DIT vill alltså jag. Har lite steg att gå igenom först.


2009-09-15
13:44:10

Tiden räcker inte till.
Hej hörrni! Här har jag verkligen inte tid att resumera helgen eller nåt sånt utan nu måste jag göra mig iordning för jobbet. Är ledig imorgon så då kan det bli en uppdatering!

Har iaf finally kommit igång med träningen igen! :)

morgonpromenad
simning




2009-09-10
11:34:35

Vinterlängtan.. otippat för att vara jag!

Jag saknar min outfit! Läre väl inte dröja allt för länge innan hjälmen åker på igen, men skulle ha investerat i min egna skoter, men ekonomin räcker inte till. Jag har iaf köpt en husvagn! Den ni! :)

 

Bild från när jag och älsklingen var på skotertävling i Åkersjön. Det var väldigt kallt och väldigt roligt!

 

Som sagt det var så kallt att jag fick frost i håret.

Vintern inbjuder till oändliga vackra kort. Detta är taget uppe i Åkersjön med en värdelös mobilkamera.. så vackert är det alltså med andra ord.

 

Nog med nostalgi och vinterlängtan. Nu ska jag in i duschen, diska, vattna blommor och packa väskan. Sover natten på jobbet och sen åker jag direkt hem till Hälsingland. Dags för byggslagshelg nr 3. Den här gången ska vi komma mycket längre än helgen innan :)

Tråkigt att jag bara sovit 2 nätter den här veckan i vår underbara säng. Men det kommer att bli bättre! :)

 


2009-09-09
13:27:24

Wednesday the best day in the week!
Goddagens, nu ska jag snart iväg på sista passet för dagen på jobbet. Imorgon sover jag natten sen går jag på helg. Med andra ord så går veckorna hyffsat åtminstone och idag är det min favoritdag. Onsdag ligger i mitten och når man dit är det snart helg!

Jag saknar älsklingen och känner mig taggad inför byggandet i helgen, nu ska vi banne mig hinna färdigt så att jag kan få börja måla någon gång! :)

Har fortfarande fått ur varken pianot eller tatueringen ur mitt huvud. Det kan bli dyrt. Har iaf hört mig för vart man ska tatuera sig i Östersund. De är tydligen dyrast men samtidigt duktigast och mest seriösa. Får helt enkelt se hur det bli med det. Ska först och främst till tandläkaren. Det kan helt enkelt bli dyrt.

Det har blivit renoveringens tid när det gäller mig själv. Var längesedan det gjordes och det känns som att vissa delar börjat förfalla ;P Nu snackar jag inte bröstimplantat här utan snarare tänder, kropp, hår och välbefinnande.
Tyvärr så har jag ont och är jätteslemmig i halsen så vågade inte träna idag heller :/ Men mår jag bra imorgon så bär det av mot badhuset!


 


2009-09-08
16:47:01

Your Surroundings are Sometimes Outstanding






Promenerade med jobbet i Lugnvik.
Östersund är förbannat vackert!

2009-09-08
16:43:03

Förbenat vad produktiv jag kan vara ibland!
Körde upp till Östersund igår och jobbade natten på jobbet.
Idag klippte jag mig, det tog ca 3h men det var det absolut värt!
Sen åkte jag på stan för att hitta tre glas som jag ska ha i badrummet i husvagnen till tops och dylikt. Jättesöta blå/turkosa glas med "bubblor" i på Indiska.
Kom hem runt 14-tiden och började direkt rensa upp reklamen, byta sängkläder och damma och dammsuga hela lägenheten. Sen har jag tvättid kl 18. Vart kom energin ifrån? :)

Helgen har varit allt annat än produktiv. Vi fick iaf upp halva sista väggen och har reglat för den sista halvan.
Stackars älsklingen har varit jättedålig, men duktig ändå om jag får säga mitt :)


Det märkligaste jag sett hittills.

Den hängiga arbetsledaren.

Iris följde inte Majas exempel och hoppade in i bilen när det regnade.



Bäddade med det fina nya bäddsetet. Tack mora!

Nä nu ska jag packa upp väskan och packa om den med simkläder, imorgon tar jag tag i träningen igen. Avskyr att jag inte kunnat träna på över en vecka! Speciellt när man kom igång med nåt bra!


2009-09-05
11:03:03

Info från sjukstugan.
Denna helg började inte så bra, först var jag jättehängig när jag kom till Ljusdal, sen så sjuknar också älsklingen in. Han är den av oss som mår sämst och ni vet väl hur karlar blir vid förkylning? Jag är iaf snäll och serverar honom frukost och går ut med hundarna som vi är hundvakt till. Man ska samla pluspoäng när man kan ;)

Vet inte hur mycket som blir byggt idag, igår blev det ena halvan av väggen iaf :) Ingen av oss är supermannen heller så vi får helt enkelt ta det lugnt och bli glad över allt som presteras i helgen med tanke på hur vi mår.

Ska slänga mig in i duschen och åka till Albins och köpa present till den sötaste 2-åringen :)
Sen blir det kurering och möjligtvis en sväng till Rödmyra.




2009-09-02
10:28:33

F cking cold.
Idag kliver jag på sista passet för denna vecka! 14-22.30+jour/6.30-9.
Veckan har faktiskt gått hyffsat fort, när jag är hängig känns allt så mycket längre. Särskilt när man har denna "kortvecka" så jobbar man väldigt intensivt ca 10h per dag.

Jag har inte ens kopplat in stortv:n och surroundsystemet denna vecka ;P Har man int ti, har man int ti.

Just nu tvättar jag, ska packa klart väskan som jag måste ha med mig till jobbet. Ska vattna blommor och diska upp lite också. Blä.

Hörs och ses hörrni.


2009-09-02
10:11:21

Pictures of the building day part 1
Här kommer lite av helgen i bilder. Vi har isolerat väggar, spikat panel, gjort klart 4/5 väggar och golvet är färdigt. Helgen som kommer ska vi först och främst göra klart taket och möjligtvis spackla och måla lite.










Jag längtar så mycket tills jag får börja inreda! Gardiner osv, det är ju DET som är roligast!