annanordlund

2008-08-29
14:08:31

Underbara glasögon!
Jag har nu hämtat dem! :D

De är helt underbara! Har även ett par andra glasögon som jag ska jobba i. Helt vanliga med smala bågar men inga bågar runt glasen precis som på DG glasögonen. Så jäkla nöjd!

Jobbveckan har gått kanon! Har sovit två nätter och det har gått bra, sover bra där. Mycket spännande jobb, längtar nästan tills på måndag! :)

Nu är vi i Ljusdal, jag slutade kl 9 imorse så då åkte vi direkt hem. Ska på Elvis föreställningen ikväll. Imorn ska vi till Rödmyra en sväng, sen ska vi på 2 kalas på kvällen. Ska bli roligt! :)

Sen på söndag ska jag till Stenegård med mamma och farmor. 820 40 är vinnaren i postkodmiljonären, dvs hela Järvsö som har en lott har vunnit. Minst 10.000:- stod det i tidningen. Ska bli spännande!
Erik får åka på 1-års kalas och representera oss båda då jag inte kommer att hinna :/

Men men, nu ska jag nog lägga mig i sängen och ta det lite lugnt :) Men måste bara berätta att vi har beställt en soffa!

Helt underbar och gigantisk!

Ha det så bra nu allihopa! :)

2008-08-22
17:31:29

Finally?
Okej, vet inte om jag vågar säga det ännu, men jag tror faktiskt att det är löst med lägenhet :D Får se till veckan, bara formalia och sånt kvar nu, men det kan fortfarande gå fel. Så håll tummarna! Kanske till och med kan lägga ut bild på planlösning ;)

Idag har vi fått träffa ungdomarna för första gången, det är detta jag gått och väntat på sedan jag fick jobbet. Jag kan inte säga annat än att jag verkligen längtar tills måndag då jag börjar första passet! Fyfasiken va roligt vi ska ha nu! :)

Älsklingen har varit otroligt duktig idag och lagat matlådor, dock sov han när jag skyndade hem en sväng vid 11-tiden ;P Men det är han värd, och det är också någonting som jag vill göra i helgen! Sanslöst vad trött man är när man får så många nya intryck hela dagarna. Perception gör en trött!

Trevlig helg! Jag är faktiskt ledig på helgerna ;D

2008-08-21
20:25:11

Greetings from ö-sund

Jag gissar på att ni alla är jättenyfikna? Haha :)

 

Tyvärr kan det inte bli något bloggande på veckorna då jag inte har något Internet. Jag har tur att älsklingen har ett mobilt bredband som tittar hem om helgerna.

 

Första veckan har nu gått och den har varit bra, mycket bra! Mina två arbetskamrater verkar kanonbra och kompetenta :) Iofs har det känts som att jag varit tillbaka i skolan eftersom vi till största delen suttit och pratat mycket och diskuterat med cheferna. Har även pysslat med min favoritsysselsättning: SHOPPAT I MASSVIS! Inte nå roligt tycker jag att ränna runt i affärer, men det måste göras och det blev väldigt bra.

 

Lägenhetsjakten har inte gått så bra, den 3:a vi tittade på som var jäkligt fin får vi inte. Personen som bodde där hade inte tid att flytta? Konstigt.

Men idag var vi och tittade på en jättefin 3:a i Torvalla och imorgon ska vi titta på en 4:a. Det kommer att lösa sig! :)

Östersund i övrigt verkar väldigt lovande, mycket fin stad! Påminner om Karlskrona, men denna stad är fylld med norrlänningar ;) Iofs är min ena chef skåning så jag saknar er därnere väldigt mycket!

 

”Går du snett och gent (uttalas ”jent”) idag?” frågade den norrländska chefen mig, den skånska chefen såg allmänt oförstående ut. Och Ja, det gjorde jag.

 

 

I helgen funderar vi på att åka till Oviksfjällen och kika lite. Ska även finnas massvis med jättefina fjäll häromkring. Vi har kanske tur och får se snö? :D

 

Det är faktiskt så att jag nästan längtar tills vi får åka till Ikea när vi har en lägenhet att fylla. Älsklingen är instruerad att ta mig direkt till restaurangen när jag blir grinig, det kommer antagligen att bli en lååååång dag, men vilken härlig dag sen! :) Det är en underbar känsla att få skapa något eget tillsammans!

 

Nu längtar jag till måndag då verkligheten på jobbet börjar, snacka utmaning! Ska bli så jäkla spännande! Jag sover första natten dessutom.

 

Nu ska jag umgås med älsklingen som jag saknat något fruktansvärt hela veckan, det blir nog bättre när vi väl kommer in i allt som vardag innebär :)

 

På återseende!


2008-08-17
21:41:26

Första helgen
Östersund är jättefint!
Vi bor i en 1:a nu, men den är okej, vi har fått det rätt mysigt :)

Staden är mysig, satt ute på ett fik i lördags och mös, har träffat på bara trevligt folk hittills :)

Var och tittade på en trea igår, den var väldigt fin och vi skulle kunna få den helt perfekt. Men vi får inte veta om vi får den förrän imorgon, håll tummarna för oss!

Imorgon börjar min introduktionsvecka, ska träffa mina jobbarkompisar och allt sånt. Har redan fått schema och det ser väldigt bra ut :) Ska bli spännande, men jag är NERVÖS!

Jag måste säga att det är väldigt mysigt att vara sambos ;D

2008-08-11
12:59:12

Förlåt förlåt förlåt!
Det är inte meningen att strunta i att skriva så här, men jag har jobbat satan, jag sitter dessutom inte så mycket vid datorn hemma hos Erik. Men inga ursäkter är bra ursäkter som vanligt..

Lite om vad som hänt sen sist :

Jag och älsklingen rastade husvagnen en helg i Rasbacken, utanför Föne. Ingen el, regn och yatzy. Maja var också med och älskade tallmon och med blöta och skitiga tassar hoppade hon glatt runt i husvagnen. Vi hade en egen tallmo i husvagnen.
Men det var mysigt, men jag vet ärligt talat inte om jag överlever mer än en helg utan el.. :)

Vi börjar nu förstå på riktigt att vi ska flytta. På fredag bär flyttlasset norröver. Dock så har vi inte så mycket möbler som behövs flyttas. Har lackat om en tv-bänk och ska sätta dit nya handtag, bild kommer sen. Ska även titta på en lägenhet på fredag, hoppas att den är fin. Har en etta i 2:hand som vi får hyra ett tag, men hur länge vi står ut i en etta är frågan.  Förhoppningsvis har vi en 2:a i september.

Jag har köpt mig en cykelhjälm! Shit, en sån har jag inte använt på åratal, men jag kände att jag behövde en. Jag tänkte nämligen cykla en massa i Östersund till snön lägger sig, vilket inte är så jäkla långt borta verkar det som.

Jag har äntligen "semester" på en vecka. Känns underbart! Ska klippa mig idag och dona lite. Funderar på att måla färdigt bron hemma också, hade varit skönt att få det gjort.

Men men, nu väntar duschen. Hej hopp!

FÖRÄLSKELSE = Moto Boy - Blue Motorbike