annanordlund

2009-03-26
12:39:52

Att behålla norrländskan..
Det ska jag kämpa för in i det sista när jag åker till Karlskrona! Jag får leta upp de få norrlänningarna därnere när det brister :)

Jag ringde Kasia för lite råd om vad jag skulle packa.. Här är det nästan 20- när man vaknar och massvis med snö. Men hur det ser ut 120 mil söderut vet man ju aldrig :) Inga gore-tex kängor kan jag ju säga åtminstone!

Shit jag har sånt glädjerus, det ska bli så fantastiskt roligt att åka ner! Jag kommer att ha svårt att sova på jobbet inatt kan jag lova!

Älsklingen packar sin egen väska för en fisketur i Älvdalen. Nu tycker jag att det är helt okej när jag också packar min egen väska och ska nån helt annanstans. Annat är det när jag sitter hemma och ser honom åka.

Nä, fixa med det sista, sen så är det jobbet som gäller :)

Ses på kåren på lördag!


2009-03-24
21:59:47

Tisdag
Ja nu var det tisdag igen, helgen var mycket trevlig! Trevligt sällskap och roliga partyn :)

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Lagade stuvade makaroner och korv. Jag och älsklingen blev så sugna på det när jag berättade att det var det som skulle serveras på jobbet :)

Kollat lönespecen idag, alltid lika spännande. Går verkligen upp och ner månad till månad. Men det är rätt hyffsat, får nog in lite pengar igen på sparkontot :) Har dragits förbannat mycket där denna månad, lampor, golv etc, etc.
Sen kunde jag inte hålla mig utan loggade in på skatteverkets hemsida och kollade skatteåterbäringen, prisa den! Den såg också väldigt hyffsad ut. Jag kommer nog vara några steg närmare den dära jäkla skoten till nästa säsong! :)

Nä nu ska jag krypa ner i soffan bredvid älsklingen och kolla på Gordon Ramsey, jag gillar det egentligen inte utan blir bara hungrig. Men vad gör man inte för sin älskade? :) Han får väl så lov att göra en nattmacka till mig sen :)

Resväskan är förresten framtagen, overallen nerstoppad. Fixar resten imorgon eftersom att på torsdag jobbar jag natten på jobbet och kommer inte hem imellan att jag slutar och flyget lyfter. Karlskrona here I come!


2009-03-21
11:00:24

Lördag
Vaknade kl halv tio av att tv:n i vardagsrummet var på. Tog en stund innan jag kom på att vi har gäster som var vakna :)

Nu spelar de Guitar Hero och jag hoppas på att vi hittar på något snart. Ut på stan i det fina vädret eller nåt :)

Igår när jag spikade lister... oj oj säger jag bara.. Jag har världens kortaste tålamod när jag spikar tydligen. Älsklingen har inte hört mig skälla så innan, haha. Men det blev nästan färdigt iaf :)


2009-03-20
11:22:32

Jag kan också!
Jo ni, när jag kom hem från jobbet igår så var det JAG som la golvet nere i hallen! Visst älsklingen hjälpte mig lite grann, men det var jag som ritade och sågade och bankade ihop skiten! :D Riktigt krångligt i vissa vrår, men det gick till slut :)

Lägger in bilder lite  senare, för nu måste jag tydligen sätta lister också? :P

Vi blir hemma i Östersund i helgen, får förhoppningsvis besök idag. Därmed måste vi städa hela denna lägenhet som lätt kan förväxlas med en byggarbetsplats just nu. Det är tur att jag kan låtsas att inte se, jag hade blivit galen annars, på riktigt!

Trevlig helg! Jag har haft det sen igår ;P


2009-03-18
12:23:25

Ber så mycket om ursäkt!
Jag vet, jag är totalt värdelös ibland på att sätta mig och surfa in på just blogg.se, jag läser ju bloggar i princip varje dag, men att surfa in på min egen och uppdatera känns ibland helt omöjligt.

Men iaf, snart är det helg igen, jag har ett sista nattpass och sedan helg torsdag morgon, riktigt skönt!
Förra helgen var vi på dop, vilket var mycket mysigt. Det var hur många småbarn som helst att jag till slut behövde åka därifrån, blev alldeles FÖR sugen! :(
Var även på middag hos söta familjen Sundberg, det var riktigt kul, jag är förresten nästan en naturbegåvning på att spela trummor (GHWT).

Denna helg vet vi ännu inte vad som händer, antingen får vi besök eller så beger vi oss till fjälls, det återstår fortfarande att se.

Nytt golv i hallen uppe också, har inte knäppt några bilder än, men det kommer upp snart :)

Nä, på återseende.

PS! Nu är det snart bara en vecka tills Karlskrona! Jag längtar! DS.


2009-03-12
22:00:55

Effektiv!
Nu när jag kom hem såg det inte ut så här:


(Väldigt rörigt i köket dock)


Utan så här! :



På den sista bilden ser ni att den är kapad i vinkel, det är för att skärma av köket och vi ska lägga in ett annat golv i den nedre och övre hallen. Så vad tycker ni?


Lägenheten blir bara finare och finare, en dag ska jag ta er på rundvandring det lovar jag, men inte förrän den är färdig! :)

Nu ska jag pussa älsklingen tack och sedan sova, börjar jobba imorgon igen vid 7.



2009-03-12
13:21:35

Something New
Vet ni vad? Idag var vi och köpte klickgolv! Ett ekgolv som vi ska ha i köket :) Riktigt härligt må jag säga!

Jag har jobbat hela veckan som vanligt, har två pass kvar sen slutar jag kl 11 på fredag. Vi åker hem till ljusdal, ska på dop på Lördag för lilla Linus :)

Har varit riktigt skönt att ha älsklingen hemma i veckan, nu är han sysselsatt igen. I måndags satte han upp vårt andra vitrinskåp och installerade en spot i varje skåp, riktigt fint vart det :) Annars har vi spelat guitar hero, var längesen sist :)

Ska bli intressant att se när jag kommer hem ikväll hur det ser ut :)



2009-03-08
14:22:56

Finally Sunday
Det har varit skönt med helg, men det är alltid som bäst dagen då älsklingen kommer hem, jag låter som en tönt men det gör ingenting. Jag saknar honom helt enkelt och ska bli skönt att få hem honom!

Jag har haft en riktig filmhelg, har sett både Twillight och The Curious Case of Benjamin Button. Båda var helt underbara!
Vampyren Edward (Robert Pattinson) i Twillight var så himla snygg! Han och Adrien Greenier i serien Entourage..



När jag tänker efter så är de nog lite lika varandra.. Älsklingen har Jessica Alba som "free-card", jag har dessa :P

Nä, jag ska nog gå och köpa lite mjölk så att älsklingen har när han kommer hem, jag käkar enbart nutrilett, snart har en vecka gått och en vecka kvar to go.  Sen ska jag nog ta mig an den sista filmen i listan, Changeling.

Borde ta en sväng med dammsugaren också, men det är SÅ tråkigt.



2009-03-06
18:00:47

Fredag
Igår vid 20-tiden hade jag skrapat ihop mina 41h som krävdes denna vecka. Jag sitter här och önskar att jag hade något meningsfullt att göra. Idag har jag tittat på serier och tvättat. Har laddat med ett antal filmer jag velat se länge så att helgen är räddad. Problemet är bara att jag är så fruktansvärt rastlös, så jag vet inte om jag kan se på en hel film utan att virra runt i lägenheten.

Jag är sugen på att se Män som hatar kvinnor, men föreställningen börjar så sent att det blir krångligt för mig att ta mig hem, har ingen lust att vänta på nattbussen alldeles själv inne i stan. För mycket skit som rör sig i Östersund just nu.





2009-03-04
12:44:21

En vecka utan eleverna.
Jag vet att jag är hopplös med att uppdatera under helgerna. Helgen har varit bra, hunnit med mycket och var på en mycket trevlig 50-års fest.
Håret toppade jag bara, men jag är nog inte så duktig på att sköta om det.. fick klippa av rätt mycket.

Den här veckan har eleverna sportlov. I måndags hade vi planeringsdag och igår var vi på Ikea och handlade massvis med saker till elevhemmet. Nu ska jag ha introduktion i 2 dagar på ett gruppboende.

Älsklingen var hemma måndag och tisdag och satte upp lampor och donade. Blev riktigt fint :) Så nu har vi alla lampor som lägenheten behöver :)
Igår åkte han till Lofsdalen för att umgås med vänner och deras familjer. Jag skulle också vilja ha ledigt i fjällen. På torsdag åker han vidare från lofsdalen till funäsdalen. Han ramlar nog in här i lägenheten på söndagkväll.

Näe, nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen åka och jobba. yay.