annanordlund

2008-10-15
19:24:46

Allmänt dåligt men snusfri
Är inne på 3:e veckan som snusfri nu. Nikotintuggummin har jag nu som hjälpmedel, men de ska snart bort också har jag bestämt.
Känner mig deppig, konstant huvudvärk, lättirriterad och allmänt jättetjock. Stort cred till min älskling som stått ut med flytt, Ikea-tur och möbelskruvning med mig i mitt nuvarande tillstånd.

Har druckit ett halvt glas vin sedan jag slutade, tycker att allt med alkohol smakar skit just nu.
Har inte gått upp något i vikt vad jag vet eftersom jag börjat träna nu i samma veva. 1gång/vecka på gym, visserligen inte mycket men bra mycket mer än ingenting. Så jag tror det kompenserar lite.

Mitt mål är ju att sluta med nikotintuggummi när paketet är slut, tuggar inte så himla många per dag heller faktiskt :)

Så trots mitt depp så känner jag mig lite duktig. Frågan är ju bara om älsklingen kommer att stå ut ? :)

2008-10-07
16:41:36

vart f-n tog helgen vägen?!
Nu sitter jag inne på vårat kontor och bloggar. Älsklingen har varit jättegullig och lämnat datorn och internet hemma :)

I torsdags flyttade vi hela dagen. Vi hann även med en sväng till jysk där vi hittade en hylla till badrummet och två plädar och två kuddar till soffan (som då inte kommit ännu).

Fredagen var det Ikea och Mediamarkt som gällde. Klockan 20.00 gick vi ut från Ikea ett x-antal tusen kronor fattigare. Men nu har vi allt som vi behöver till lägenheten! Vi bestämde oss även för en dubbelsäng i all hast. :D

Mediamarkt gick bättre än väntat, fick ett förbannat bra pris på tv och  ljud.. en 52" j-la lcd tv! Herreminjesus vad stor den är på väggen!



Vi hämtade soffan på lördagen och köpte nya täcken och kuddar på jysk.
Sen har vi skruvat möbler hela helgen. Inte en lugn stund. Helt hemskt så här efteråt. Men jag hade inte klarat av att ha tonvis med kartonger här hela veckan.

Älsklingens standardreplik hela helgen: "Snälla älskling ta ett nikotintugummi är du snäll". Har inte snusat på över en vecka, och äter inte många tugummin heller :)
Nä nu har jag inte tid längre.

När jag har tid så ska ni få lite bilder på lägenheten :)