annanordlund

2008-06-30
23:19:05

Okej
Nu tycker jag att jag fått till detta någorlunda stilrent. För att inte ha pysslat med html sedan gymnasiet så klassar jag det iaf som godkänt.

Jag får genast en ganska skön känsla när jag sitter och skriver här. Min nya blogg är ju definitivt mycket snyggare än min gamla, och det gör faktiskt lite. Shit, jag låter som en tönt. Men men, lika bra jag fortsätter skriva :P

Idag har det känts som tisdag hela dagen. Anledningen är nog att jag sov utan älsklingen igår natt, det är mycket ovant. Det brukar vara våran bakis/slapp/tv-dag. Men med tanke på att han får kliva upp ca 40 min tidigare när han sover hos mig när han redan behöver kliva upp tidigt så blev det inget söndagsmys. Men jag överlever :)

Känns faktiskt lite läskigt att bara jag och lillebror sover härute i skogen. Nu önskar jag att man kunde se till grannarna och att det var lite liv och rörelse härute. Sådant som jag annars uppskattar att man slipper här. Jag menar skulle det hända något, så blir det nog lite jobbigt. Men som vanligt händer det inte så mycket här ute i på vischan.

Tycker iaf att vädret kunde bli lite bättre nu när det är sista veckan att få lite sol på sig innan man börjar jobba heltid i en månad. Nu har det blivit någorlunda fint framåt kvällen. Det är ju lagom mysigt med alla mygg. Jag tackar flickorna från exquisite för det underbara myggmedlet, det har kommit till användning :)

Nä nu är det antingen läggdags eller lite tid till satc, började läsa boken om Forrest Gump igårkväll, har faktiskt aldrig läst den så jag tänkte att det nu var på tiden! :)

2008-06-30
22:43:05

Test
Bara massvis med tester, tester och återigen tester. Längesedan man använde html..