annanordlund

2008-07-24
21:56:43

Feber
Jag har nog inte så mycket mer att skriva än att jag har feber :/ skulle har jobbat 15-23,23-15 idag/imorgon, men vi löste det så att jag jobbar imorn mellan 9-15 åtminstone. Känns skit att vara sjuk, särskilt när man ligger inne och sover när det är kanonfint väder ute. Men så är det.

Ligger och tittar på Crank, sjukt bra film har nog sett den 3 gånger nu faktiskt :)

Men iaf så hoppas jag att ni resten mår bra, nu ska jag lägga mig och titta klart på filmen, förhoppningsvis kommer älsklingen hem snart också, men det vet man aldrig eftersom att han har semester ;)

2008-07-21
22:20:16

besviken!
Jag är fruktansvärt besviken. Vi skulle ju titta på en lägenhet imorgon. Den är på något mystiskt vis uthyrd redan. Jäkla människor att ha och göra med! När vi BESTÄMT vilken dag vi skulle komma upp och sånt. Jag menar det var inte förrän den första september som hon skulle flytta. Varför så jäkla bråttom?! Tack för chansen.

Jag är väldigt trött, jobbat 23h. Visserligen ska jag ju sova på dom timmarna också, men det är inte så lätt när Gärdeåsen är lika lyhört som en ihålig vägg. Känns som att man bor i en enda stor lägenhet om nätterna. Plus att det blev efterfest vid 3-4 tiden i lägenheten ovanför (eller det kanske var i andra ändan av huset?). I vilket fall så är man trött när man jobbar de sista timmarna mellan 6-14.

Ledig i två dagar nu åtminstone. Det känns bra. Ska bli förbannat skönt! Tror att jag ska övertala älsklingen att sova i husvagnen imorrn natt. Inte för att det blir så svårt att övertala honom, men ändå :)

Var till friggesund idag och träffade lilla Lukas. Dock så är han inte så liten längre, känns tråkigt att man bor relativt nära men aldrig tar sig tid att hälsa på!

Aja, mycket klagande idag, men så blir det ibland. Nu tror jag att jag ska hoppa i sängs. Hej hej!

2008-07-18
20:23:05

massvis
Jag är sämst på att uppdatera, förlåt.

Har iaf haft några otroligt utmattande dagar, inte fysiskt men psykiskt. Så jäkla mycket tankar på saker som måste fixas och donas med.

Var iaf på Iron Maiden! Shit vilken upplevelse, jag ångrar dock att jag aldrig tog ut öronpropparna och fick höra publikens jubel, men jag är rädd om mina öron ;P Hade det jättemysigt på hotellet och allt sånt. Tack älskling för resan! :)

Idag har jag jobbat, 12h. Jättetrött är jag nu, men det är fredag kväll och jag vet inte om vi ska hitta på något eller inte, börjar trots allt kl 08 imorn med, 13h pass... men men, det ger pengar och det kommer att behövas!

Bostadsutbudet i Östersund är inte det bästa. Jag står i olika köer med knepiga system som slumpar allt. Jag har haft tillräckligt med flyt tror jag. Dock snubblade vi över en blocket annons på en 3,5:a 100m2. Gigantiskt stort och rätt så dyrt. 6500:- (utan el) i månaden, och hon vill ha 3 depositioner i förhand. Älsklingen ringde och vi ska titta på lägenheten på tisdag. Jag är väldigt skeptisk till detta då jag inte har 10.000:- undanstoppat någonstans och vägrar på något sätt leva på existensminimum igen. NEVER.

Aja, men allt löser sig nog. Nu ska jag se hur det går för älsklingen med buggyn :)

Bilder och sånt lägger jag upp senare då älsklingen har det på telefonen.

2008-07-14
13:44:02

I nailed it!
Har inte riktigt tid att skriva, men JAG FICK JOBBET!

Jag tror inte att varken jag eller älsklingen har riktigt förstått vad detta innebär, men det blir nog jättebra!

Nu ska vi iväg och äta lunch, älsklingen tänker bjuda mig :)

Av 100 sökande fick JAG ett av 3 jobb. Fyfan vad jag är bra! :D

Puss på er!

2008-07-13
14:32:09

Gårdagen
Igår körde jag upp till Östersund fram och tillbaka. Intervjun gick bra tycker jag :)
Väldigt bra faktiskt. Det känns skönt att jag verkligen vet vad jag tycker och tänker om saker och ting och det är därför inte så svårt att svara på svåra frågor.

Men om jag fick det? Ingen aning, de ringer antingen idag eller imorgon. Magkänslan säger att jag inte fick jobbet, men huvudet något annat. vet inte vilket jag ska lita på.

Sen hamnade vi på förfest i Hennan och sedan Järnvägs, en jättetrevlig kväll!

Nu ska jag fortsätta vara nervös och sen får vi se om det finns en anledning till att fira på järnvägs ikväll eller inte :)

2008-07-10
18:48:37

Gigantiskt trött!


Då jag inte riktigt är ett fan av att bli fotad så är detta resultatet med älsklingens nya mobil.

Jag är gigantiskt trött idag då jag jobbade från 15.00 igår och hade sovande natt för första ggn. Jag sov inte mycket kan jag berätta.

Har lunchat med Linda idag :) Ska snart iväg och spela mini-golf med henne och karln hennes :)
Imorgon jobbar jag 8-21, ett riktigt jobbigt pass antar jag, men jobbet är roligt så det går nog bra :)

2008-07-08
22:40:19

jag är så jäkla glad!
Idag ringde de från Östersund. Har sökt jobb där på ett nyöppnat elevhem det skulle bli 4-5 platser.

JAG SKA PÅ INTERVJU! :D Finally!
Det var 90 st sökande...

Wish me luck på lördag smäller det! :)

2008-07-07
21:04:09

äntligen fullt upp!
Nu har jag börjat jobba "på riktigt" i sommar. Det är riktigt roligt! Men mitt bloggande kommer nog tyvärr att bli lidande nu när jag inte sitter hemma och slösurfar längre.

Hämtade en hel resväska med kläder igår. Jag har snott en av Eriks garderober, det blev trångt kan jag lova. Men mysigt har vi :)

Idag innan jobbet var jag duktig och hjälpte Erik med målande. Han är fortfarande ute och snickrar, men jag tror jag ska dra iväg honom för att äta lite mjukglass. Det är kallt i skuggan, men solen är varm :)

Ska försöka bli duktigare med att sno hans dator så jag kan uppdatera mig lite :)

Go'kväll!

2008-07-02
19:53:56

onsdag
Idag blev jag skitarg när jag vaknade upp till dåligt väder. Jag var helt inställd på att jag skulle få lite sol på mig och visst, lite grann har jag väl fått efter 12-tiden.

Farmor kom och hade med sig den underbara idén att vi skulle skura bron. Eh? Tänkte jag.

Jag kopplade ihop högtryckstvätten sen var vi igång. Men det var ju inte bara golvet som skulle tvättas. Jag fick högsta befälet och stod på en stege i 2h och torkade rent varenda liten planka (eller vad det nu är älskling). Nu har jag ett stort behov av att duscha när massvis med smuts ramlat ner på mig blandat med vatten.
Men det är ju alltid roligt att leka med hötgryckstvätten :)

Jag passade även på att tvätta bilen, men jag måste säga att jag knappt ser någon skillnad faktiskt. Den är så jäkla prickig av lacksläpp att den ser skitig ut. Jag längtar tills jag kan köpa mig en egen bil! En Mini-Cooper S kanske? ;D

Får se när mamma och pappa tänkt komma hem, jag röstade på att de skulle åka ikväll, men jag är inte så säker på att mormor släpper iväg dem :P

Inget intressant på tv ikväll, men men.

Imorgon kommer älsklingen hem! Finally! Det har varit en helvetiskt lång vecka detta. På fredag jobbar jag dessutom! Ska bli kul! :)

2008-07-01
18:39:32

detta väder..
Vad är det med vädret?! På dagarna är det så grått att man knappt vågar sticka ut huvudet med risk för spöregn.
Nu är det kväll och blå himmel? Det är ju inte nu jag kan gå ut och lägga mig på gräsmattan! Kan, kan jag väl, men nej tack.

Måste ut och hämta ved och elda. En rejäl fördel med att bo i lägenhet, man har på ett magiskt sätt alltid varmt vatten!
Funderar på att måla klart bron när jag ändå är där ute. Kanske inte.

Längtar iaf till Iron Maiden i Sthlm, ska bli så mysigt att komma iväg och få bo på hotell! Tack älskling! :)

Klockan 21 är det dubbelavsnitt av Big Shots, me like!

2008-07-01
15:43:06

Birsta city
I helgen åker jag och älsklingen till Sundsvall och Birsta City. Jag har aldrig någonsin varit där! Jag har 1500:- i födelsedagspengar som ska handlas upp. Antingen blir det jättesvårt eller jättelätt. Jag har lite svårt för att shoppa. Varför vet jag inte men ett klassiskt scenario när jag shopppar är:

"Shit vad fin den var! Min storlek också! Halva priset på halva priset!", sedan så går jag därifrån utan att köpa någonting.

..Jag antar att det är mitt föredetta studentliv som satt spår i mig och min ekonomi. Om jag inte verkligen, verkligen behöver något så köper jag det inte heller. Vill man hitta mig i en affär så finns jag bland kläderna som det hänger stora röda lappar över med ordet REA.

"Kan du kolla när Birsta stänger på lördag?"
-"Klockan 18."
"Oj,  tidigt. 3h på Biltema och 3h på Bauhaus, det blir väl bra?"
-"mummel"

Har suttit på deras hemsida nu och tittat vad det finns för butiker och det ser ganska lovande ut. Men risken att jag tröttnar efter en timme är mycket stor. Får helt enkelt ta många fikaraster :)