annanordlund

2010-08-31
14:54:42

Inspiration.
Leather Tube Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM Editor Dress SEK 349, Vila - NELLY.COM Wendy Dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM Reese Dress SEK 449, Motel - NELLY.COM Mesh Bandeau Dress SEK 559, Rare Fashion - NELLY.COM
Inspiration till mitt mål från Nelly.com


2010-08-31
14:20:52

Målet är satt. Nu då?
På Nyårsafton ska jag kunna ha vilken klänning jag vill och inte skämmas för min figur.

Det är mitt mål. Det är någonting jag verkligen vill. Men att nå dit känns svårt.
Om jag fick 3 önskningar så skulle det vara en av dem, att få drömkroppen. Jag är lat, jag vet!

Det är ingen slump att lillebror tittar på min magge och frågar: "Bebis eller mat?"

Jag har sett bebismagar när de inte är sådär gigantiska utan när de börjat på att synas. Min mage och deras är slående lika tyvärr. Platt upptill och putig nedtill. Snyggt! Ja absolut, om det faktiskt bodde en bebis där.

För att nå dit blir det powerplate, simning och styrketräning. Jag är inte ett dugg intresserad av att orka springa en mil..
Dieten blir att skära ner på godis/kakor/dricka. Jag äter ganska regelbundet som det är och sällan snabbmat. Men självklart mindre portioner och mer grönt.

I helgen ska jag ta tag i mätning och fotoredovisning.
Jag behöver kunna se med egna ögon att någonting faktiskt händer. Visst att prova kläder funkar osv, men de svarar inte på frågan om min rumpa har blivit snyggare och fastare. Eller hur?

Fokus kommer att ligga på Mage Rumpa och Lår.

Jobbigaste blir att få upp motivationen, den kommer först då jag ser att nåt har hänt. Men tills dess får jag peppa mig med att mitt hjärta då inte ska behöva skämmas för mig vid nyårsmiddagen! Det vet jag dock att han aldrig skulle göra, men jag är utrustad med livlig fantasi!



Jag är ledsen över att det inte blir så mycket bilder, men jag pallar inte när det är ett mobilt bredband. Men vänta ni tills vi fått in fiberkabeln, då jävlar! :D


2010-08-31
14:09:47

Kick in the teeth.
Helgen svischade förbi med födelsedagsfika, lägenhetsvisning, målning av garaget, sällskapsspel och en tur till Rossla/Rödmyra.

Mitt tåg i måndags var givetvis försenat och jag har redan börjat ledsna på pendling. De får ett nytt försök!

Jag har jobbat natten till idag så jag är ledig fram till klockan 7 imorgon bitti. När jag slutade imorse åkte jag och tränade. Blev ett varv i cirkeln plus lite annat. Känns oerhört konstigt att vara tillbaka och jag hoppas att det spänner lite imorgon så jag märker av träningen :)
Jag har funderat på att gå på body pump en förmiddag i veckan. De har tyvärr tagit bort mitt vattengympapass så det finns endast på kvällstid nu. Det innebär att för mig ett pass var 3:e vecka.

Jag har inte vågat väga mig ännu. Innan sommaren gick det riktigt bra i träningen och jag kände verkligen att jag var på rätt väg mot mitt mål. Men sen kom en flytt imellan och tiden ville inte räcka till alls.
I sommar har vi levt gott på grillat, mjukglass och Baccardi Breezer.

Jag väntar tills jag kan använda Wii fit. Riktigt bra program att väga sig i och få se bmi osv. Samt blir gubben i spelet så glad när man lyckats gå ner ;)

En glad överraskning: Papa Roach - Time For Annihilation... On The Record And On the Road 2010. Lyssnar genom albumet nu och hittills mycket nöjd ^^




2010-08-27
15:07:58

Långhelg.
En jobbvecka är över, riktigt skönt och roligt att ha lite vardag igen :)

Nu har jag haft en pendlar vecka för första gången och den slutade ju bra igår.. försening på 35 min eftersom vi fick ta buss från östersund till bräcke. Irriterande, men det gick :)

Idag har jag och hjärtat målat södra långväggen på garaget, skönt att ha det gjort! Riktigt fort går det när man är två :)

I helgen ser jag fram emot att inte göra särskilt mycket. På måndag bär det av till Östersund igen.

Ha en kanon helg!

Jag saknar mitt spel ^^ inte uppackat ännu.


2010-08-19
18:26:11

Jag vill ha!! :)

En hoodtröja och ett par mjukisbyxor i ett plagg. Helt genialt tycker jag som älskar myskläder och tycker att det är fruktansvärt jobbigt att ta på mig kläder på morgonen!

Priset ligger mellan 1054:- till 1765:- och finns att köpa här: http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136

Hjärtat? En sån vill jag ha i julklapp!

 


2010-08-18
20:05:47

Onsdag.
Idag har jag i princip suttit still mellan 9-16.30. Otroligt ovant! Plus en hel del korvstoppning vill jag lova!

Efteråt åkte jag ner på stan för att leta en ryggsäck. Hittade ingen bra och insåg efter ett tag att jag nog har den bästa hemma faktiskt. Den är dock fullproppad med kläder, men det går att lösa :)

Jag gick där på stan med en gnagande känsla av att jag glömt någonting. Ikväll när jag tog en promenad med kameran så slog det mig. Jag skulle ha gått in på Swedbank och fixat med vidarebefodring av min lön. Men men, det går att lösa imorgon också men det känns surt att ha ett så kort minne ibland!

Vill ni se mitt lilla hus då? :)


Från vägen.


Från gårdsplanen. Stora huset står snett bak till höger en bra bit bort.

Ni får se bilder inomhus en annan dag, tar sån tid att ladda upp på mobilt bredband! :/

Jag funderar på att borsta tänderna och göra mig iordning för sängen redan nu, ligga och läsa ett tag. Dock så kommer jag antagligen att vara tokpigg kl 23 ikväll och inte kunna somna om jag känner mig själv rätt.


2010-08-17
23:33:59

Slut på semestern.
Nu har sommarlovet snart lidit mot sitt slut.

Jag är fruktansvärt sugen på att dra igång min 5:e termin här på elevhemmet i Östersund.
Kanske världens bästa elevhem ? Självklart!

Jag har jobbat nästan hela sommaren, men det känns att jag har laddat med ny energi.
Snart är det jullov igen. Tiden går faktiskt fortare när man är äldre!

Det ska bli spännande att se om det blev någon löneökning värt namnet.
Knappast troligt, jag jobbar ju bara med människor..

Bjuder på en bild från Furuvikstrippen med Lillebror och farmor:




2010-08-17
23:20:19

Tillbaka till en ny verklighet!
Att jag inte blivit avstängd från bloggandet? Med sån dålig uppdatering. Men, jag väntar på ny inspiration och den verkar ta sig sin tid!

Förutom ikväll då.

Nu ligger jag i en nybäddad säng som jag aldrig sovit i tidigare.
Jag har flyttat in i min stuga som ligger 3 km från mitt jobb.
En ofrivillig promenad kallar jag det. Likaväl motion.

Tur att jag har sån hög arbetsmoral att jag aldrig skulle stanna hemma bara för att jag inte har lust att promenera i -30 grader och snöstorm. Nog kan det hända att jag är frusen, blöt och lite gnällig när jag kommer fram.

I stugan har jag hall med 3 garderober, badrum med dusch och toalett, ett stort rum som rymmer säng, köksbord med 3 stolar, en byrå och ett trinettkök med köksgeråd.
Jag har en brokvist som är stor, där min cykel får bo. Jag har parkering med motorvärmare om jag vill, dock så tänker jag åka mest tåg. Stugan ligger bra till jämte bostadshuset, jag behöver inte gå förbi dem när jag ska in till mig.
Här kommer jag att trivas ypperligt!


Skönt att ha sitt eget! :)

Nu är det inte så att jag och mitt hjärta har separerat. Vi har flyttat tillbaka till Ljusdal på mitt vilkor att jag jobbar kvar i Östersund. Därav denna stuga. Vi älskade lägenheten men den blev för stor och dyr för bara mig att nyttja. Vi har en annan bostad att lägga pengar och energi på and we love it!

Vår lilla Acer har numera delad vårdnad varannan vecka :) Det betyder att varannan vecka kommer det att vara lika tomt i bloggen som förut.


2010-08-04
13:34:28

2 veckors "semester" kvar.
Nu var semestern över.. jag jobbar med lillebror i två veckor till och sedan bär det av till Östersund. Tänk att tiden går så himla fort!!

Vi har sovit två nätter i Huskas, där är det mysigt :)

Stockholmsresan var kanon! Självklart hade jag velat ha flera dagar till där, men skönt att komma hem också :)
Vi åt god mat, shoppade en del, sightseeing och öl :)

Imorgon ska jag ta med lillebror till Furuvik :) det ska bli roligt, dock är jag inte lika sugen på att titta på alla ormar och det är inte ens förhandlingsbart att skippa dem :P

Nu håller jag på att tvätta våra täcken till husvagnen. Det är bara att inse att vintersäsongen inte alls är långt härifrån..