annanordlund

2009-11-29
19:30:19

Ett huvud längre än alla andra.
Helgen har snabbt kommit till sitt slut.

I fredags handlade vi julklappar på Barnens Hus :) Vi åt tacos och kollade på Idol, myskväll.
I lördags kom mamsen upp och vi sprang på stan en hel dag! Jag har nu julklappar till 3/6 st. Bra jobbat tycker jag! :)

Jag inhandlade även en sån här:



och två par skor:

Stövlett från Skopunkten.com



Sandalett från Skopunkten.com

 

 

Jag trodde aldrig att jag skulle inhandla någonting med så höga klackar. Men igår hade jag på mig de översta på en pubrunda med älsklingen, kusinen och hennes karl :)
Det gick faktiskt bra att gå i skorna och ingen olycka inträffade :)
De nedersta ska jag ha på nyårsafton till min snygga klänning :)

Skärmen är jag iaf helt kär i! Vilka färger! Kanske inte konstigt att jag tycker det när jag sett allting i gråskala på senaste ;P

Idag har jag och älsklingen bara legat i soffan, han var däremot jätteduktig och tvättade imorse :) Tack!
Nu har han åkt igen och det är lika tråkigt varje gång!


2009-11-26
20:04:06

Jä*la teknikhe*vete
Usch jag är så grymt irriterad.

För någon dag sedan sa jag att jag skulle prova koppla ihop datorn med tv:n.
Det som händer då är att jag inte hittar omvandlaren till HDMI.

Älsklingen hittar den idag och jag kopplar in. "Ingen signal" seglar på skärmen och jag blir irriterad.
Kopplar in älsklingens dator, det fungerar klockrent.

Så det enda jag kan tänka mig nu är att själva kontakten på grafikkortet är paj. NÄMEN SÅ JÄKLA ROLIGT!


2009-11-25
12:49:02

Been there, done that, got the t-shirt.
Godmorgon!
Eller ja, för ett tag sedan åtminsone.
Ska snart dra mig till jobbet och jobbar 14-22. Imorgon ska vi på utbildning mellan 8.30-16.30. Egentligen ska jag ha slutat kl 9 torsdag morgon, men utbildningen kommer att bli så intressant så det gör ingenting!

Ikväll kommer min älskade hem! Usch vad jag saknat honom!

Nä, nu ska jag diska upp en snabbis, sen in i duschen. Plocka iordning lite också så att älsklingen tycker det är fint när han kommer hem :)


2009-11-22
20:35:00

Vad skulle jag göra utan dig min bästa vän?

Detta må låta väldigt klyschigt. Men när allt känns värdelöst så tänker jag på den personen som har så stor inverkan i mitt liv, min älskade sambo. Jag tänker på allt det vi har tillsammans och förvånas över att det är så klockrent.
Det kan inte finnas många par som har det vi har. Han är min bästa vän och vi pratar verkligen om allt. ALLT.
Det finns de gånger han eller jag inte alltid är den ultimata att ventilera med, men detta gör att vi växer tillsammans.

Kommunikationen är så förbannat viktigt! Även när det är jobbigt så måste man prata. Hur ska man annars ta sig över alla berg av problem och hur ska man vandra igenom djupa dalar om man inte pratar med varandra?

Mina absoluta favoritstunder är när vi blir sittandes vid matbordet bara vi två, sittandes i timmar och bara pratar.
Det är kärlek för mig!

Nu ska ni inte tro att jag försöker säga att vi är det perfekta paret som aldrig blir osams. För det blir vi. Vi kan bli otroligt jäkla förbannade på varandra. Hur vi löser det? Vi pratar om saken såklart!


2009-11-22
12:38:32

Yay, snart måndag!
Självklart hade jag inte kopplingen hemma, så jag hade ingen möjlighet att testa datorn i tv:n. Men jag tror jag vet vart felet ligger ändå:)

Jag är nog den ende som säger idag; Äntligen söndag! Helgen har varit lång med har iaf snart passerat :)
Jag blir lite sån här över att vara helt utan mänsklig kontakt.

Nu har jag rivit ut sängkläderna och har en tvättid som börjar kl 13.00, sen ska jag väl ta mig ett varv med dammsugaren också.






2009-11-21
20:34:49

Kan det hända att jag måste shoppa lite? :D
Ikväll har jag städat datorn. Då menar jag inte rensat ut filer, vilket jag också skulle behöva göra.
Utan jag har öppnat upp datorn och skruvat loss lite grejer och rengjort. Inte konstigt att CPU:n varvar som ett stridsflygplan ibland. Hela lägenhetens uppsättning av dammråttor.. jag vet vart högkvarteret varit om man säger så.

Men ingen förbättring på bildskärmen. Grafikkortet var inte paj heller när jag tittade efter. Kopplade även in älsklingens gamla dator till bildskärmen utan något bättre resultat... men tänkt att geniets lampa (en lågenergilampa såklart) ska tändas just nu i skrivande stund!

Jag kan ju såklart koppla in datorn till tv:n!
Skulle det funka så bär jag helt enkelt in 52":aren in till kontoret och öppnar sedan Photoshop.. hehe..

I miss the days när jag kunde ringa valfri datakunnig som sedan var hemma hos mig på 2 sekunder och lagade skiten! Det var Snappe det! :)



Om det nu visar sig att TV:n funkar med datorn så blir det shopping! Denna 22" i samma stil som vår TV kostar endast 2000:- i fysisk butik! Den skulle bli en perfekt inredningsdetalj på kontoret.

Nä nu drar jag ur sladden. Wish me luck!


2009-11-21
11:49:00

Ålderstecken?
Igår efter bion satt jag på bussen hem med en matkasse. Jag åkte med en hel bunt småtjejer och alla stank sprit och diverse viner. Jag trodde jag skulle kräkas rakt ut för det luktade rent ut sagt vidrigt.. Jag har klarat av sån här lukt innan, så jag har konstaterat att det var ett ålderstecken. Anna den 23-åriga pensionären skulle hem med sin mjölk och toapapper medans hela Östersunds småtjejer skulle ut och festa. Rolig jag kände mig.

Iaf var Twilight filmen New Moon helt kanon! Självklart kan filmer alltid göras bättre, vargarna såg lite löjliga ut men de var ändå häftiga. Att gå på bio själv var rätt okej, aldrig gjort det innan. Kändes lite ensamt när man stod i kön men när filmen satte igång så försvann det. Det typiska var såklart att den enda lediga platsen i salongen var jämte mig.

Ute är det ett hyffsat väder. Solsken och storm. I Östersund slutar det aldrig blåsa, men idag är det överdrivet! När skyddet över grillen på en hyffsat vindskyddad balkong vill ge sig av känner jag inte alls för att gå ut!

Nä, jag ska ta och göra någonting vettigt nu. Vad vet jag inte ännu. Några förslag?


2009-11-20
16:22:04

Helg ju!
Finally! Denna veckan har känts förbannat lång! Har en vecka på schemat som känns längre än alla andra men är faktiskt inte längst trots att du är på jobbet hela tiden.

Var in på bikbok en snabbis igår. 30% på hela sortimentet. Jag hittade min nyårsklänning och gav 279:- för den! ;D
Den är helt underbar, tyvärr hittar jag den inte på nätet, men jag ska fortsätta leta :)

Har lockat håret med plattång för att prova inför nyår. Min plattång är dock inte den bästa och den luvas en hel del. Men kanske något att önska mig i julklapp? Fast iofs, hur ofta skulle jag orka göra så här? Det tog iofs inte särskilt lång tid.. får fundera på det där!

Idag har jag sett twilight 1, ska iväg med bussen snart och se 2:an :) Dock har jag hört att det hela tiden varit slutsålt och är därför förvånad över att jag kunde boka.. den bokningssidan har tidigare krånglat så det slutar nog med att jag står där utan biljett i vilket fall. Då får jag väl åka hem och se idol istället :P

Älsklingen ska på firmafest i helgen så jag är gräsänka. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på förutom bio då, men det finns garanterat en massa att dona med bara här hemma. :)

Nu längtar jag verkligen till nyårsafton! :)


2009-11-18
17:17:44

Sorry!
Har varit dåligt med uppdatering, men är skärmen svart så är den.
Jag löste det iaf, med lite inställningar på skärmen som måste ha ändrats, ren tillfällighet att jag löste det eftersom jag pillat på knapparna innan..

Dock är skärmen fortfarande lite mörk och har ändrat så mycket jag kan.. antar att grafikkortet jävlas med mig, orkar inte byta dator just nu och kolla möjligheten. Får bli till helgen då jag har lite mer tid.

Idag har jag sovit förbannat dåligt på jobbet, blev nog 3h sammanlagt.. sen bar det iväg på miljökonferens mellan 8.30-12. I slutet höll jag på att somna, men lyckades hålla mig vaken, det var trots allt intressant faktiskt :)

När jag kom hem runt 13-tiden la jag mig och läste och somnade såklart, men jag tror jag omedvetet planerat det ;)

Nu har jag lite av gossip girl att ta igen :)


2009-11-14
17:19:43

Redan lördag.
Idag har jag sytt heeeeela dagen! Det blir faktiskt ganska bra faktiskt! Gardiner till förstugan kommer bli färdigt imorgon, nu har jag lagt ner och tappat tålamodet! :)

Middag snart, ingen aning om vad vi ska göra ikväll, vi är båda rätt trötta faktiskt. Noll energi, film och godis i sängen låter bra tycker jag! Men lite tråkigt är det att det är lördag redan!

Äsch vilket löjligt inlägg, noll energi till bloggen också idag!

Vad gör ni ikväll?


2009-11-13
15:25:26

Few days this week?
Nu är jag i Ljusdal igen. Kom med tåget för ca 2 timmar sedan. Har hunnit ätit världens godaste grillade baguette med kyckling, pest och fetaost på Märtas Café. Ni får inte missa den! :)

Jag har köpt tyg till gardinerna i förstugan också. Hittade 2 tyger i fyndlådan så det blev inte alls dyrt! :)

Jag måste säga att jag är bra nog frälst i p3, idag när jag satt på tåget och inte orkade läsa hade jag p3 i öronen. Alexander Skarsgård gjorde återvinningsintervjun, riktigt kul! Samtidigt känns det som att man har sällskap! :)

Snart ska jag åka och hämta älsklingen på jobbet. Då ska vi åka och köpa en present till en söt 1årig flicka :)
Sen drar vi till Rödmyra och käkar fredagsmiddag = Hamburgare. :)

Fredag igen, det går fort med andra ord!

Trevlig helg på er! :)


2009-11-13
15:17:49

I thought that I just heard Imogen Heap!

2009-11-10
15:42:21

Nu går jag in i sparläge.
Oj, vilken dag! Jobbat natten, tränat, jagat runt efter ett tv-spel, letat tyg utan något som helst resultat. När jag kom hem bokade jag om tvätt-tiden till 16.00 istället för 12.00 så nu har jag bara tagit det lugnt ett tag. Tittat på lyxfällan och arga snickaren. Snart blir det 5 avsnitt av private practice.

När jag slutat mitt pass har jag mycket energi och bränner den också för när jag kommer hem känner jag mig helt slut och har inte alls någon lust att ta hand om lägenheten. Jag går åtminstone inte och lägger mig ;P

Ingen skrivarlust, känns som att allt inom mig går på sparlåga just nu.


2009-11-09
13:00:36

Back to every day life.
Idag har jag varit på möte med jobbet vid 10.00, hann faktiskt hem en sväng för att packa träningskläder och jag åker snart tillbaka för ett nattpass. Det betyder att jag är ledig imorgon och det känns väldigt skönt!

Igår blev det inte jättemycket gjort uppe i fjälls, städade och donade.
Jag måste vara konstig på något sätt, när jag vet att jag ska åka hem samma dag så kan jag inte riktigt ta för mig någonting, jag är rädd att tiden bara ska rusa iväg och det slutar istället med att jag inte gör någonting, men tiden tickar ju på fortfarande.. jag avskyr såna dagar för då känns det verkligen som att jag inte gjort något vettigt. Tid stressar mig, särskilt tid som jag har kvar med älsklingen innan vardagen knackar en på axeln.



Nä usch. Jag är himlans trött! Jag vet inte riktigt vad det är med mig, är inne i en sova-period. En period då jag varje morgon kan offra vad som helst för att få ligga kvar i sängen. Det kan väl inte vara så himla mycket begärt att få vakna pigg någongång?

Nä nu bär det av mot jobbet, tyvärr hade jag inga bilder att bjuda på eftersom jag fotat med mobilen utan minneskort, hittar inte riktigt igen dem. En annan dag kanske!


2009-11-07
17:40:20

It's not fair!
Det kanske är lite orättvist att jag sitter inne i värmen medans älsklingen är jätteduktig och målar foder runt dörren till förstugan. Lite orättvist sa jag.

Själv har jag surfat runt efter lite gardintyger, det är det enda som saknas förutom barbord i förstugan, sen är vi faktiskt någorlunda färdiga! Konstigt nog så resulterade mitt letande i att jag nästan hittade min nyårsklänning, tyg som tyg. :)

Det är konstigt det där. Vi sa att vi bara skulle ta det lugnt och bara va när vi åkte upp till funäs, men nu helt plötsligt så har vi gjort en himla massa nytta, mest älsklingen såklart eftersom jag helt enkelt inte kan allting. Men ändå. När man inte behöver göra någonting så blir det en himla massa gjort. Annat är det när man har fullt upp...

Min älskling är en klippa!


2009-11-07
13:08:54

Lördag.
Idag sov vi länge! Klockan var nog framåt 11 innan jag slog upp mina bruna (låter förbannat mycket bättre med blå..). Åt lite tacosrester till frukost medans vi kikar på grannarna som bygger sin förkur nu, då känns det förbannat bra att bara ha lite, lite småfix kvar!

Det snö/regnar här och det är plusgrader i luften. Älsklingen ligger och kollar på Dark Angel-avsnitt.. Jag har disk som väntar på mig och ska nog snart gå ner till servicehuset, jag orkar inte bara än.

Inga planer för idag, riktigt skönt faktiskt, men lite tråkigt att det redan är lördag!



2009-11-06
15:43:36

Damn that's cold!
Imorse kl halv fem väckte älsklingen mig och sa att proppen hade gått. Det var verkligen snorkallt i husvagnen och älsklingen bylsade på sig en massa kläder innan han gick ut. I verkligheten var det ungefär -4 grader, men det är en jäkla gradskillnad mellan värmen under duntäcket och underkläder i en 0-gradig husvagn. Sicken hjälte jag har! Själv låg jag kvar under täcket och tänkte att det var väldigt onödigt att gå ut båda två!

Vi har byggt ihop garderoben nu, sicket jäkla mickel! Danskt företag och det är bra nog mycket värre än IKEA!
Älsklingen har satt upp hängare nu som han hyvlat själv, kanonfin blev den! Nu håller han på och fixar med elen, skönt att han är händig!

Ikväll blir det nog tacos, vin och Idol! En massa mys!
Ska åka till Ica och handla lite godis också :)

Skönt att det är fredag va? :D


2009-11-05
18:23:35

Reindeer eller cleans?
Nu ligger jag i soffan framför tv:n i vår älskade husvagn! Vi har precis ätit köttfärssås och spaghetti, jag lyckades väldigt bra med den! :)

På vägen hit åkte vi över Ljungdalen och Flatruet. Vi träffade på hur många renar som helst på ett ställe. Då kom vi in på diskussionen om vad renar egentligen heter på engelska. Älsklingen vill väldigt gärna att det ska vara Cleans men jag har nu bevisat att det är reindeer :P

För er som inte sett Flatruet så är det någonting helt fantastiskt! Nu när vi åkte var det rätt så mycket snö, ännu mäktigare då tycker jag!



Vi har nu testat gasolvärmaren i förkuren, den funkar helt klockrent! När vi kom hit var det 0 gradigt och det tog inte alls lång tid innan det var 20 grader därinne. Helt kanon!

Nä, nu ska jag vara sällskaplig med min älskade!
Trevlig helg på er!


2009-11-04
12:36:41

3OH!3 - Hört dem?
När klockan ringde kl 07.20 imorse så ville jag dra täcket över huvudet och drämma mobilen i väggen. Så himla trött blir man när man jobbar sena kvällar. Detta är min enda sovmorgon men eftersom vi drar till fjälls imorgon så tänkte jag vara duktig och laga mat till helgen så att det enda vi behöver laga i vagnen är pasta, ris etc. Det är det enda jag saknar i en husvagn, ett riktigt kök, gasolspisen funkar att laga mat på, men det är begränsad yta, begränsat med vatten osv.

Nu har jag iaf gjort en kycklinggryta, köttfärssås och tacoköttfärs plus handlat allt tillbehör inklusive frukost.
Jag har vattnat blommorna, tvättat, burit ut sopor och dammsugit. Produktiv? Hell yeah!

Det känns oerhört skönt så här efteråt att jag fått någonting gjort även om jag inte fick någon sovmorgon. Väldigt ofta tänker jag det att jag kan inte skaffa barn än för jag tycker för mycket om att sova. Men när jag är så här duktig känns det lite annorlunda :)

Idag fick jag min kalender från http://www.personligalmanacka.se/. En riktig snygging och riktigt fort gick det plus att alla födelsedagar jag vill hålla koll på nu redan är inskrivna bland annat :) Längtar till 2010 nu! :)




You tell your boyfriend if he says he's got beef, that I'm an vegetarian and I aint not fucking scared of him.
Bästa jag hört på länge :D

Nä nu har jag käkat lunch och ska slänga mig in i duschen innan sista passet för veckan börjar! :)


2009-11-03
11:32:02

A Day To Remember Acoustic, Fantastic!
Helgen gick undan med en hiskelig fart som alltid! Lördagen var trevlig med utgång på Järnvägs! Längesedan det var så roligt att gå ut faktiskt!

I söndags gick jag ett varv runt sjön med två gangsterhundar och en svärmor. Det var skönt och huvudvärken gick över! Älsklingens status ska vi inte prata om ^^

Den här veckan känns lång även om jag har kortvecka. Idag ska jag dessutom jobba en timme extra då jag ska på möte. Annars slutar jag torsdag morgon och då åker jag och älsklingen till Funäsdalen! Då ska vi bygga ihop garderob bland annat :)

Vet ni vad ? Jag längtar något otroligt efter photoshop, bara att ha tiden att sitta och pilla. Jag vet inte vart all tid tar vägen men jag har den åtminstone inte! Ibland låter inte ett 7-16 jobb så dumt i det avseendet!