annanordlund

2010-01-23
17:08:43

D&G, Diesel, Prada, Ed Hardy.
Ett shoppingintresse som glasögon är omöjligt att ha. Ekonomiskt sett blir det lyxfällan nästa. Iaf när det gäller mitt synfel. Jag skulle kunna köpa fler par glasögon men då kommer själva glasen vara tjocka som flaskbottnar och det är inte snyggt!

Men hur kul vore det inte att kunna tänka; Hmm, vilka glasögon tar jag idag då?
Nu är jag faktiskt lycklig som äger 2 par glasögon, ett par till vardags, jobb osv. Mina andra D&G-glasögon använder jag på fest och när jag vill vara fin. Men jag skulle vilja ha flera...

Det finns verkligen ursnygga glasögon! Sen är det ju inte säkert att man skulle passa i alla :)



PS. Detta är också någonting jag skulle lägga pengar på om jag blev miljonär.. särskilt ett par solglasögon med styrka! :)


2010-01-23
15:09:27

Harry, my boy!
Fick ett presentkort på en Harry Boy i julklapp. Spelade den och fick hela 5 rätt! Men.. ingen utdelning. Så därför är det jackpot idag och jag köpte en igen bara för att bli kvitt känslan av att man kunde ha vunnit nån slant egentligen ju! Så vinner jag ingenting idag så kommer jag inte spela nästa helg :) Blir jag miljonär så behöver jag ju inte spela ;)

Men när man vet att man har en möjlighet att vinna en massa pengar så kan man ju inte låta bli att drömma sig iväg..

 

Detta är ju bara en bråkdel av vad jag kan komma på att göra, sen står de inte direkt i prioriteringsordning. CSN ligger nog banne först egentligen, för dem tycker jag inte om!

 

Idag ska jag göra en köttfärspaj med fetaost och oliver! Mums!


2010-01-22
21:07:10

fick fack f*ck.
Mina ps-skills (om jag nu haft några) är totalt bortblåsta. Detta var det enda jag kunde åstadkomma. Måste köpa mig en bok eller nåt.

Det positiva är att jag blir allt bättre och bättre att hantera skrivplattan :)


2010-01-22
18:09:46

Det var en jäkla styling det.
Haha! Jag googlade Girl sled, just för att jag ville se snöskotrar som var "tjejstylade". Det var inte det jag hittade..



Jag skulle vilja se henne prova på samma sak uppe i Funäs i minst 15 minusgrader.

En deal älskling. Jag gör samma sak om jag får en skoter. Sen får du gömma korten i garderoben. Ok?


2010-01-22
17:55:52

Sick Puppies, what the fuck is that?

Det är ett mästerligt verk! Men jag hade kunnat krydda köttbullarna lite mer iofs. Men ketchup löser allt!

Kvällen är räddad i och med att jag lyssnade på Bandit när jag lagade mat. När jag gör någonting samtidigt som jag lyssnar på musik så hör jag egentligen inte musiken. Ibland då och då reagerar man och just idag reagerade jag på Sick Puppies - You're Going Down. Detta är en annan låt från spotify men bättre ;)

 


2010-01-22
13:47:49

Veckohelgsjubel!
Så var det helg igen. Denna vecka var ovanligt segstartad men nu är jag i mål!
Hittills har det inte kommit några jobberbjudande till helgen, men så är det väl när man kan och vill jobba.

I helgen står matlagning på schemat. Köttbullar, köttfärssås och köttfärspaj. Får ta och bli en maträtt per dag och idag ser jag mycket fram emot stuvade makaroner och hemlagade köttbullar!

Veckans träning har gått hyffsat. Haft lite ont i axeln men mot slutet har det gått över. Ska försöka få in ett gympass också i helgen eftersom det inte kommer att finnas nån tid till det veckan som kommer. MEN vi får se hur jag gör med det .

Nä nu ska jag börja helgen med att bara njuta av ledigheten!


2010-01-20
13:50:02

Bokmal.
Jag gillar verkligen presentkort, de är helt kanon att få i till exempel julklapp.
Men ibland kan det vara frukstansvärt frustrerande också!

Jag fick presentkort av älsklingen på Akademi Bokhandeln. Min första tanke var att nu skulle det shoppas böcker!
Men när jag gick in där förra veckan kom jag hem tomhänt. Jag hade irrat omkring därinne och försökt klura ut vad jag ville köpa. För dom har ju inte bara böcker. Nej. Där kom problemet.

Jag kunde ju välja mellan böcker, pussel, spel, filmer och serieboxar.
Idag gjorde jag ett nytt försök och insåg att det fanns inget pussel jag ville lägga, ingen film jag ville ha egentligen och inget spel jag ville spela.
Gick då till pockettoppen och hittade ingenting. Gav mig inte utan fortsatte titta.

Det slutade med 4 böcker i handen. Johan Ajvide Lindqvist Hanteringen av odöda och Pappersväggar.
Har redan läst hans Låt den rätte komma in och Människohamn. Jag tycker han skriver förbannat bra!



Sedan köpte jag också Stephenie Meyer Om jag kunde drömma, på pocket. Jag har redan läst den men kände att jag ville börja samla dem själv, annars lånar jag väldigt mycket böcker av mamma, men de riktiga pärlorna vill jag också ha i min egen bokhylla :) Sen blev det också en bok av Jane Moore Exhäxorna. Jag läser en bok av henne nu som är riktigt bra och då är det bara att fortsätta på samma författare.



Som ni ser så har jag ingen speciell genre på mina böcker. Jag läser mycket deckare men tycker att det är riktigt skönt att varva med en roman därimellan :) Twilight-böckerna är en genre för sig! Så förbannat bra!

Förutom böcker kom jag hem med två fina baströjor från Gina Tricot för 100:-. Skönt att ha kvar pengar på presentkortet ifall det ramlar in någonting jag verkligen behöver :)


I en kategori helt för sig så saknar jag min älskling. Riktigt jäkla mycket!



2010-01-20
13:32:30

Kärlek vid första noten.
Jag har aldrig varit ett stort fan av svensk musik. Jag kan tycka att både Kent och Winnerbäck har några bra låtar. Men så spelar P3 denna när jag sitter på bussen. Jag blev förälskad!

 


2010-01-19
12:17:57

Atreyu - Wait For You.
Om en timme åker jag till jobbet igen. Denna veckan är det en segstart men trappas upp lagom till helgen. Skönt att alla veckorna är olika!
Med älsklingen nere i mörkaste Småland så hoppas jag på lite helgjobb i helgen :)

Jag har träningvärk sen helgen. Hjälpte älsklingen att montera lite i skotern och det är inte enkelt om man är lika svag som mig. Men bra blev det och förbannad låter skotern :) Sen hjälpte vi till att tömma en lägenhet och fylla ett hus :)

Förstörde min axel när jag skulle åka runt huset och parkera den, hoppas bara inte att det kommer förstöra denna veckas träning!


Första versen fastnade jag för och den passar in så bra! ♥


2010-01-15
14:38:07

Massa smileys and shit.
Sista arbetspasset äntligen avklarat! Det har varit ovanligt yrt denna vecka, men ingenting viktigt som prioriterats bort åmtinstone!

Jag ska få göra något spännande utanför jobbet, men inom tjänsten... det är spikat men inte alla detaljerna ännu. Känns fantastiskt kul att cheferna ser potential i en :)

Idag var jag och hämtade ett paket till älsklingen...

Jag bör tillägga för er som inte vet: Jag har ingen bil, jag färdas endast med buss som jag väntade på i 30 minuter i -20c.

Men vad gör man inte för honom? ^^
Ska också säga att jag är världens bästa som fixade Ruff Riders 5 till honom ;)

Hade gått ett riktigt träningspass innan, lådan väger inte mycket men är otroligt otymplig. Armarna orkar inte så länge ;P
Ska bli intressant hur jag ska lyckas resa på tåg med den också. Men har gjort finfina bärhål i den så det borde lösa sig. Jag ska kanske be den snälla karln som bar den åt mig från bussen och till dörren :)

Men nu är älsklingen skyldig mig middag sa han på Motorhuset och det tackar jag inte nej till :)

Nu ska jag göra mig i ordning, bör åka tidigt till tåget med tanke på mitt sällskap :)
Det bär av till Ljusdal för att vara flytthjälp :)

2010-01-15
14:26:00

The Winterstatus right now.








2010-01-12
13:49:34

Sömn önskas!
Idag har det hittills varit fullt upp och jag hoppas på att ikväll kunna slockna kl 9 ikväll som ett barn! :)

Efter jobbet åkte jag iväg och tränade. Det var hemskt! Vilka muskler?! Jag har inte en enda kvar.
Imorgon tänkte jag simma en sväng, det känns enklare det än styrketräning. Jag har fortfarande inte kommit ur den "yra hönan" fasen inne på gymet. Jag vet inte riktigt vart jag ska eller vad jag ska göra därnäst. Måste få in en rutin!

Jag har städat upp lägenheten efter helgen, man kan tro att vi var dubbelt så många som vi var!
Tvätten är färdig. Så nu återstår bara en sväng in till stan för att byta älsklingens tröja. Han är hopplöst bredaxlad och hemsk att köpa kläder till. Jag tror det får bli ett skärp eller nåt!

Ska även in till Gina Tricot där jag har presentkort och på akademi bokhandeln :) Pengen jag fick av farmor gick till ett par toksnygga Only baggy-jeans :)


2010-01-11
09:34:44

3 veckor bara rasar förbi!
Under ledigheten har jag inte haft någon inspiration att skriva, dagarna har fyllts och det har varit ett högt tempo men ingen energi kvar till bloggen.

Igårkväll somnade jag vid 21.00, klockan ringde vid 08.30 så jag har sovit riktigt kanon inatt! Längesedan nu!
Vi hade besök här lördag - söndag. Vi var på skoterkross och sen åt vi god mat och drack en massa gott :)

Det var riktigt vemodigt när älsklingen skulle åka hem till Ljusdal igår för att jobba idag.. det var 3 veckor sedan sist det hände och det kändes hemskt. Men vi överlever som vi alltid har gjort, det var bara lite ovant :)

Nu ska jag iväg och jobba snart. :)


2010-01-01
22:58:43

Every new year i wake up hangover.
Igår var det livat! Vi tjejer började kvällen i bastun och sedan vidare till min vagn och gjorde oss iordning.
Taxi till Eriksgården där vi åt nyårssuppé, kanonmat som alltid! Drack ett vinpaket till och fick in ett glas anpassat vin eller champagne till maträtten.

När vi rundade av kvällen hamnade vi i vår förstuga (baren) och det gjorde även halva campingen. Riktigt trevligt var det och ett tag trodde vi att förstugans golv skulle braka, men vi har byggt det stadigt!

Idag har det varit en bakisdag spenderad framför tv:n. Jag tog två bakis-brustabletter innan jag la mig så jag har bara varit trött idag, inget ont i huvudet eller illamående. Riktigt skönt! Värre är det för resten ;)

Imorgon blir det en tur till Ljungdalen och sen får vi övernattare i husvagnen :)

Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar här i soffan!

Gott nytt år!